23.10.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з першим Президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим у рамках візиту до Японії. Нурсултан Назарбаєв привітав Главу Української держави з успіхом на виборах.

https://www.president.gov.ua/news/pid-chas-robochogo-vizitu-do-yaponiyi-volodimir-zelenskij-zu-57949

Президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту до Японії обговорив низку економічних питань та ініціатив з бразильським колегою Жаїром Болсонару. Сторони наголосили, що прагнуть розширення товарообігу між країнами.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-obgovoriv-z-prezidentom-braziliyi-mozhliv-57953

Часи, коли посади отримували завдяки хабарам, минули. Так перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов прокоментував затримання особи, яка вимагала в одного з учасників проекту LIFT 150 тисяч доларів США, прикриваючись нібито наявністю зв'язків в Офісі Президента.

https://www.president.gov.ua/news/proekt-lift-spryamovanij-na-chesnij-i-prozorij-dobir-fahivci-57957

У рамках робочого візиту до Японії Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром. Сторони обговорили нинішню ситуацію на Донбасі.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrivsya-z-frankom-valterom-shtajnmaye-57961

Глава держави подякував за послідовну політику уряду та парламенту Японії щодо підтримки суверенітету та територіальної цілісності України, зокрема в рамках міжнародних організацій, а також за широкомасштабну гуманітарну та фінансову допомогу з боку Японії для проведення структурних реформ.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-zustrich-z-golovoyu-parlamentskoyi-asociaci-57965

Президент України Володимир Зеленський подає до Верховної Ради України законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» щодо лібералізації діяльності у сфері виробництва та обігу спирту етилового.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vnosit-do-verhovnoyi-radi-proekt-zakonu-shodo-rozd-57969

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.