10.10.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський відвідав виставку «Зброя та безпека», яка триває у Києві, та ознайомився з новітніми розробками військової техніки, озброєння й обладнання.

https://www.president.gov.ua/news/u-nas-povinna-buti-she-potuzhnisha-armiya-volodimir-zelenski-57657

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення правової охорони географічних зазначень» № 123-ІХ, ухвалений Верховною Радою України 20 вересня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zakon-pro-uzgodzhennya-ukrayins-57661

Глава держави привітав членів ЦВК з обранням і побажав плідної роботи. «Бажаю вам успіху. У вас справді дуже важлива робота», – зазначив Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vruchiv-posvidchennya-novim-chlenam-cvk-57665

Президент України Володимир Зеленський обговорив з представниками аграрної галузі питання запровадження ринку сільськогосподарської землі в нашій державі та проведення земельної реформи.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-obgovoriv-z-agrariyami-vprovadzhennya-ze-57669

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з міністром закордонних справ Королівства Нідерланди Стефом Блоком.Глава держави подякував Нідерландам за незмінну позицію на підтримку суверенітету та територіальної цілісності України, неухильне дотримання режиму санкцій Європейського Союзу щодо РФ, невизнання незаконної анексії українського Криму Росією.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-ministrom-zakordonnih-sprav-57673

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Ангела Меркель наголосила на незмінності позиції ФРН на підтримку України на шляху до встановлення миру на Донбасі. Вона заявила, що використає майбутні контакти з партнерами у Нормандському форматі для досягнення домовленості щодо дати проведення саміту.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-telefonnu-rozmovu-z-federalnim-ka-57677

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.