02.10.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

На запрошення Президента України Володимира Зеленського до Києва прибув всесвітньо відомий американський актор, кінорежисер і продюсер Том Круз.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-rozpoviv-tomu-kruzu-pro-perevagi-zjomok-57561

Система усиновлення в Україні потребує змін, які забезпечать право кожної дитини виховуватися в сім'ї. Про це заявив уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба під час прес-конференції до Дня усиновлення, у якій також взяли участь міністр соціальної політики Юлія Соколовська, радник міністра Леонід Лебедєв та мама-усиновлювач Наталія Загроцька.

https://www.president.gov.ua/news/derzhava-maye-zabezpechiti-pravo-kozhnoyi-ditini-vihovuvatis-57565

Володимир Зеленський призначив Романа Лещенка уповноваженим Президента України із земельних питань (поза штатом). 1 жовтня Глава держави підписав відповідний указ і побажав успіхів новому уповноваженому.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-priznachiv-romana-leshenka-upovnovazhenim-57569

Президент України Володимир Зеленський заявив, що під час засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську 1 жовтня обговорювалося питання щодо наступного етапу звільнення утримуваних осіб. Також Володимир Зеленський повідомив про досягнення домовленості щодо початку розведення військ у районі населених пунктів Петрівське та Золоте.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-na-zasidanni-tkg-u-minsku-obgovoryuvalosy-57573

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у спільній нараді з представниками уряду та Національного банку України, присвяченій фінансово-економічному розвитку країни.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-vzyav-uchast-u-naradi-shodo-finansovo-ekonomi-57577

Президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна погодила так звану формулу Штайнмаєра, і наголосив, що місцеві вибори на Донбасі можуть відбутися тільки за українським законодавством і лише після відведення військ та за умови відновлення Україною контролю над державним кордоном.

https://www.president.gov.ua/news/niyakih-miscevih-viboriv-na-donbasi-pid-dulami-kulemetiv-ne-57581

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.