18.10.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

В Офісі Президента України відкрилася виставка «Ікони на ящиках з-під набоїв». На ній представлено не тільки образи, написані на ящиках з-під зброї, привезених із зони проведення ООС, а й фотографії, що репрезентують діяльність Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова.

https://www.president.gov.ua/news/v-ofisi-prezidenta-ukrayini-vidkrilasya-vistavka-ikoni-na-ya-57893

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення ефективності інституційного механізму запобігання корупції» № 140-ІХ, ухвалений Верховною Радою 2 жовтня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pidpisav-zakon-shodo-zabezpechennya-efektivno-57897

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» № 149-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 2 жовтня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zakon-shodo-pererozpodilu-117-m-57901

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення порядку ліцензування господарської діяльності» № 139-ІХ, ухвалений народними депутатами 2 жовтня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-yakij-spriyatime-sproshennyu-umov-g-57905

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 761/2019 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення сприятливих умов для діяльності фізичних осіб – підприємців», спрямований на покращення умов для розвитку підприємництва, здійснення фізичними особами підприємницької діяльності.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-postaviv-zavdannya-zabezpechiti-zaprovadzhenn-57909

Президент України Володимир Зеленський підписав закон «Про концесію» № 155-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 3 жовтня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zakon-pro-koncesiyu-57913

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до статті 133-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за безпідставну відмову у пільговому перевезенні окремих категорій громадян» № 166-ІХ, який був ухвалений парламентом 3 жовтня 2019 року. Закон збільшує санкції за безпідставну відмову водіїв автотранспортних засобів від пільгового перевезення громадян.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-pro-zbilshennya-shtrafiv-za-vidmovu-57917

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про будівельні норми» щодо удосконалення нормування у будівництві» № 156-ІХ, ухвалений Верховною Радою 3 жовтня 2019 року. Документ розроблений з метою удосконалення нормування у будівництві, створення умов для запровадження інноваційних і прогресивних будівельних технологій, а також поліпшення інвестиційного клімату й пожвавлення ділової активності у будівництві.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pidpisav-zakon-shodo-udoskonalennya-normuvann-57921

Під час офіційного візиту Президента України Володимира Зеленського до Латвійської Республіки перша леді Олена Зеленська відвідала середню школу № 49 у Ризі та ознайомилася з системою організації шкільного харчування та фізичного виховання дітей у Латвії.

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-oznajomilasya-z-pidhodom-do-organizaciyi-harc-57925

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.