31.10.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Міжнародний досвід збройних конфліктів та війн у будь-якій частині планети доводить, що на шляху до успішного закінчення війни та панування миру необхідно пройти три невід'ємних та послідовних етапи. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на відкритті "Форуму єдності» у Маріуполі.

https://www.president.gov.ua/news/pripinennya-vognyu-primirennya-ta-bezpechna-reintegraciya-pr-58109

Президент України Володимир Зеленський під час виступу на «Форумі єдності» у Маріуполі наголосив, що завершення війни та повернення українських територій можливе завдяки дипломатії та санкційному тиску. І на цьому шляху важливими є Мінський процес та зустріч лідерів країн у Нормандському форматі.

https://www.president.gov.ua/news/nam-potriben-mir-na-nashih-umovah-volodimir-zelenskij-pro-va-58113

«Сьогодні наше інформаційне поле, гадаю, заміноване. Окрім фейків та маніпуляцій, зустрічається гнів, агресія, риторика, інколи переповнена ненавистю. На мою думку, всім суспільством нам слід глибоко вдихнути, видихнути й поговорити спокійно. Розсудливо. Без зайвих емоцій і лозунгів», – зазначив Президент.

https://www.president.gov.ua/news/sogodni-informacijne-pole-ukrayini-stosovno-donbasu-ta-krimu-58117

Після п'яти років війни на сході України нарешті повинна з'явитися державна стратегія безпечної реінтеграції Донбасу та Криму. Вона має включати чотири обов'язкових складових. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на відкритті «Форуму єдності» у Маріуполі.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-derzhavna-strategiya-z-reintegraciyi-donbasu-ta-kr-58121

Володимир Зеленський оглянув відділення Пенсійного фонду, центри надання адміністративних послуг та соціального захисту населення, розташовані в «Мультицентрі».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-stav-pershim-kliyentom-socialnogo-ofisu-58125

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Лідери держав обговорили підготовку до зустрічі у Нормандському форматі.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-federalnim-kan-58129

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.