15.10.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глава держави з дружиною поклали квіти та встановили лампадки біля Стіни з іменами загиблих за єдність України військовослужбовців і правоохоронців й ушанували хвилиною мовчання їхню пам'ять.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ushanuvav-pamyat-zagiblih-zahisnikiv-ukr-57793

Президент України Володимир Зеленський в рамках робочої поїздки на Донеччину ознайомився з ситуацією на лінії зіткнення в зоні проведення Операції об'єднаних сил, а також з умовами несення служби та проживання українських військових на передовій.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vidvidav-peredovu-v-zoni-provedennya-oos-57797

Президент України Володимир Зеленський під час відвідання штабу Операції об'єднаних сил вручив державні нагороди військовослужбовцям з нагоди Дня захисника України. Крім того, Глава держави присвоїв почесне найменування «імені князя Романа Великого» 14-й окремій механізованій бригаді та почесне найменування «Херсон» – 11-й окремій бригаді армійської авіації.

https://www.president.gov.ua/news/u-den-zahisnika-ukrayini-prezident-u-shtabi-oos-vruchiv-derz-57801

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки у Донецьку область відвідав штаб Операції об'єднаних сил, де привітав усіх воїнів з Днем захисника України. Виступаючи перед військовослужбовцями, Президент зазначив, що сьогоднішнє свято є справді великим днем для України.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ukrayina-nezalezhna-unitarna-j-demokrati-57805

Законопроект щодо добровольців (проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання статусу та соціальних гарантій окремим особам із числа учасників антитерористичної операції № 2045-1) має бути розглянутий у Верховній Раді на наступному пленарному тижні, а зміни до Закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», спрямовані на підтримку членів родин загиблих учасників бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції та Операції об'єднаних сил, – підготовлені до 15 листопада.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zustrivsya-z-ridnimi-vijskovih-yaki-zaginuli-pid-c-57809

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.