08.07.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Метою України є сильні та оснащені сучасними кораблями Військово-Морські сили. Про це заявив Президент Володимир Зеленський 7 липня, під час робочої поїздки до Одеської області в рамках відзначення Дня Військово-Морських сил Збройних сил України та проведення українсько-американського командно-штабного навчання Sea Breeze – 2019.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-nasha-spilna-meta-silni-ta-suchasni-vms-56245

7 липня, під час робочої поїздки до Луганської області, Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Луганської обласної державної адміністрації Віталія Комарницького та вручив йому службове посвідчення очільника регіону. Як зазначив Глава держави, місією керівника області має стати знаходження можливостей для відбудови Луганщини. 

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-vruchiv-vitaliyu-komarnickomu-posvidchen-56249

7 липня Президент України Володимир Зеленський у рамках робочої поїздки в Луганську область відвідав Станицю Луганську й на понад півкілометра пройшов далі нульової позиції ЗСУ вглиб зони розведення. Разом з Президентом Європейської ради Дональдом Туском Володимир Зеленський минув крайній пункт наших військових і дійшов до зруйнованого мосту, через який люди перетинають лінію розмежування та який планується відновити за умови дотримання перемир'я.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-ta-prezident-yevropejskoyi-radi-pobuvali-56253

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.