12.07.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

10 липня відбулася зустріч радника Президента України Михайла Федорова з представниками Міністерства внутрішніх справ, Державної міграційної служби та Міністерства юстиції щодо впровадження національної системи ідентифікації громадян.

https://www.president.gov.ua/news/mihajlo-fedorov-obgovoriv-z-predstavnikami-mvs-dms-ta-minyus-56341

Команда Президента України Володимира Зеленського напрацювала законопроект, спрямований на посилення люстрації. Про це Глава держави повідомив у своєму відеозверненні 11 липня. За словами Володимира Зеленського, пропонується люструвати осіб, які у період з 23 лютого 2014-го до 19 травня 2019 року обіймали посади Президента України, Голови Верховної Ради, Генерального прокурора, Голови СБУ, голів Антимонопольного комітету та Фонду державного майна, голів Державної фіскальної служби та митниці, Секретаря РНБО, керівників оборонних підприємств.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proponuye-posiliti-lyustraciyu-56345

Президент України Володимир Зеленський 11 липня зустрівся з представниками НАК «Нафтогаз» і Міністерства енергетики та вугільної промисловості, щоб обговорити ситуацію на енергетичному ринку країни та можливості для зниження ціни на газ для населення.

https://www.president.gov.ua/news/u-lipni-cina-na-gaz-dlya-naselennya-zmenshitsya-na-104-prezi-56349

«Молдова для нас – дуже близька країна, у нас дуже теплі відносини. Ми дякуємо за постійну підтримку з боку Молдови нашого суверенітету та територіальної цілісності», – наголосив Президент.

https://www.president.gov.ua/news/rozpochalasya-zustrich-prezidenta-ukrayini-ta-premyer-minist-56353

«Особливу увагу приділили перспективам економічної співпраці. За 2018 рік товарообіг між нашими країнами зріс на 11% і склав майже 1 мільярд доларів США. Думаю, найближчим часом ми з легкістю досягнемо такого ж показника, тільки без слова «майже», – сказав Глава держави під час спільної прес-конференції за результатами зустрічі у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-i-majya-sandu-obgovorili-perspektivi-eko-56357

Україна та Молдова залишаються не тільки сусідами, а й незмінними та надійними партнерами. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час спільної з Прем'єр-міністром Республіки Молдова Майєю Санду зустрічі зі ЗМІ 11 липня у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-poziciyi-ukrayini-ta-moldovi-u-zahisti-suvere-56361

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.