17.07.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Україні необхідно розробити стратегічний план, щоб претендувати на проведення Олімпійських ігор. Відповідне завдання Президент Володимир Зеленський поставив 16 липня, під час спілкування з міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим та президентом Національного олімпійського комітету України Сергієм Бубкою на території Державного підприємства «Олімпійський навчально-спортивний центр «Конча-Заспа».

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-maye-viboroti-pravo-na-provedennya-olimpijskih-igor-56429

Президент вручив державні нагороди членам юнацької збірної України (U-20) з футболу, які перемогли на чемпіонаті світу в Польщі. Також Глава держави нагородив золотих медалістів ІІ Європейських ігор, на яких Україна посіла загальнокомандне третє місце.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-mi-hochemo-zminiti-stavlennya-derzhavi-d-56433

«Протягом місяця домовилися здійснити обмін певної кількості наших бранців. Президент Зеленський говорив про 10 на 10, 15 на 15. Ми не замикаємося на кількості людей – наше завдання зараз обміняти, повернути своїх людей додому й розблокувати процес «всіх на всіх», – розповів заступник керівника Офісу Президента.

https://www.president.gov.ua/news/vadim-pristajko-povidomiv-pro-rezultati-zustrichi-radnikiv-l-56437

«Я сподіваюся, що невдовзі моряки будуть звільнені. Не можу вам розповідати деталі переговорів, але повірте – з нашою переговорною командою ми постійно у контакті й усвідомлюємо, які є шанси повернути наших хлопців назад найближчим часом», – сказав він під час брифінгу 16 липня.

https://www.president.gov.ua/news/spodivayemosya-na-zvilnennya-nashih-moryakiv-najblizhchim-ch-56441

Україна проводить дипломатичну роботу у справі засудженого в Італії бійця Національної гвардії України Віталія Марківа. Про це під час брифінгу повідомив заступник керівника Офісу Президента України Вадим Пристайко.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-provodit-diplomatichnu-robotu-u-spravi-vitaliya-mar-56445

«Ми усвідомлюємо нашу історію й маємо зробити всі необхідні кроки для того, щоб знайти можливість існувати разом. У нас – один спільний ворог, і нам необхідно жити разом у дружбі та мирі», – заявив він під час брифінгу в Києві у вівторок, 16 липня.

https://www.president.gov.ua/news/mayemo-zrobiti-vsi-neobhidni-kroki-shob-znajti-mozhlivist-zh-56449

16 липня Володимир Зеленський разом з керівництвом Офісу Президента відвідав село Путрівка Київської області. Глава держави приїхав пересвідчитися у правдивості інформації щодо незаконної діяльності місцевого комунального реєстратора, яка надійшла йому напередодні.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpishe-ukaz-shodo-borotbi-z-rejderstvom-u-sferi-56453

Візит делегації офіційних осіб Угорщини до Закарпатської області напередодні проведення парламентських виборів в Україні є неприпустимим. Про це під час брифінгу 16 липня заявив заступник керівника Офісу Президента України Вадим Пристайко.

https://www.president.gov.ua/news/vizit-delegaciyi-ugorskih-posadovciv-na-zakarpattya-naperedo-56457

Заступник керівника Офісу Президента України Вадим Пристайко повідомив, що найближчим часом буде проведено ротацію 12 послів України в інших державах.

https://www.president.gov.ua/news/poslami-ukrayini-u-12-krayinah-svitu-stanut-ne-lishe-profesi-56461

16 липня Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-telefonnu-rozmovu-z-federalnim-kanclerom-ni-56465

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.