03.07.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський повторно звернувся до Верховної Ради з проханням невідкладно розглянути подання про звільнення Генерального прокурора Юрія Луценка (р. н. 10380), а також звільнення Павла Клімкіна з посади міністра закордонних справ (р. н. 10381) та призначення на неї Вадима Пристайка (р. н. 10382).

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-povtorno-zvernuvsya-do-verhovnoyi-radi-z-proh-56133

У рамках візиту до Канади Президент України Володимир Зеленський 2 липня у Торонто зустрівся з Міністром закордонних справ цієї країни Христею Фріланд.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-ministrom-zakordonnih-s-56137

Президент України Володимир Зеленський 2 липня у Торонто провів зустріч з керівництвом Світового конгресу українців та Конгресу українців Канади.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-u-toronto-zustrivsya-z-kerivnictvom-svit-56141

Вони поклали колоскові композиції до Меморіалу Голодомору у Торонто та оглянули пересувну мультимедійну експозицію Holodomor Bus, яка є частиною проекту Holodomor National Awareness Tour.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-volodimir-zelenskij-z-druzhinoyu-olenoyu-u-kanadi-56145

2 липня Президент України Володимир Зеленський у Торонто провів зустріч із першим заступником Директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Девідом Ліптоном.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-u-toronto-proviv-zustrich-iz-pershim-zastupnikom-d-56149

«Канада справді є другом України. Вона підтвердила це реальними кроками з підтримки нашої країни у санкційній політиці проти агресії Росії, а також у збереженні суверенітету та захисті територіальної цілісності», – зазначив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/rozpochalasya-zustrich-volodimira-zelenskogo-ta-dzhastina-tr-56153

«Впевнений, що ми досягнемо реального прогресу тільки політико-дипломатичним шляхом. І врешті-решт змусимо Росію припинити ескалацію, встановити стале припинення вогню, забезпечити розведення сил та звільнення всіх українських полонених. Дієвим інструментом для цього є продовження санкційної політики», – сказав Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-mozhe-dosyagnuti-progresu-u-vregulyuvanni-situaciyi-56157

«Важливе місце в українсько-канадських відносинах посідає торговельно-економічна та інвестиційна співпраця. І ми хотіли б її посилити. Тому наші країни працюватимуть над розширенням дії двосторонньої Угоди про вільну торгівлю на сферу послуг та інвестицій», – повідомив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ukrayina-ta-kanada-pracyuvatimut-nad-roz-56161

«Я думаю, можемо відверто про це говорити: ми домовилися про постачання бронетехніки і про те, що будемо розвивати співробітництво в цій сфері», – повідомив Глава держави під час спілкування з журналістами у Торонто.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-kanada-dosyagli-domovlenostej-pro-spivrobitnictv-56165

На думку Володимира Зеленського, Канада є прикладом тієї держави, якою хотіла б стати Україна: державою успішних, заможних людей, що живуть у гармонії та злагоді із зовнішнім світом, навколишнім середовищем і собою. «Ми не маємо надмірних глобальних амбіцій, але ми готові приємно дивувати світ», – сказав він.

https://www.president.gov.ua/news/gromadyanin-kliyent-vlada-servis-prezident-u-kanadi-nazvav-p-56169

Угода про молодіжні обміни, яку вже в найближчі місяці планують підписати Україна та Канада, дасть змогу громадянам двох країн за спрощеною процедурою здійснювати взаємні подорожі з метою навчання та працевлаштування на термін до 1 року. Про це під час спільного брифінгу з Прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо у Торонто заявив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-rozpoviv-pro-domovlenosti-shodo-sproshenih-po-56173

Неможливо говорити про розвиток України, не торкаючись теми Донбасу і Криму. Про це під час Конференції з питань реформ в Україні, яка проходить у Торонто, заявив Президент України Володимир Зеленський. «Повернення наших територій, полонених, настання миру – це найголовніше. Це перше, що має забезпечити держава, яка орієнтована на громадянина», – сказав Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-u-kanadi-mi-nikoli-ne-vtomimos-povtoryuv-56177

Президент наголосив, що Україна повністю підтримує політико-дипломатичний шлях врегулювання конфлікту на Донбасі. Свідченням цього є «перезапуск» роботи українських представників у Тристоронній контактній групі, кроки у напрямку активізації Нормандського формату та розведення сил і засобів у Станиці Луганській. Водночас Росія не демонструє доброї волі для врегулювання конфлікту.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrivsya-v-kanadi-zi-specialnim-predst-56181

Президент України Володимир Зеленський у Торонто провів зустріч з віце-президентом Світового банку з питань регіону Європи та Центральної Азії Сірілом Мюллером. Глава держави подякував за співпрацю Світового банку з Україною.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-gotova-doluchitisya-do-novoyi-programi-spivpraci-z-56185

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.