04.07.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У рамках візиту Президента України до Канади перша леді Олена Зеленська зустрілася з Міністром у справах дітей та жінок уряду провінції Онтаріо Джил Данлоп. У зустрічі також взяли участь уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба та парламентський секретар Міністра охорони здоров'я провінції Онтаріо Робін Мартін. Основною темою зустрічі було ознайомлення з програмою реалізації стратегії підтримки дитячого здоров'я у канадській провінції та можливості для співпраці.

https://www.president.gov.ua/news/u-kanadi-olena-zelenska-oznajomilasya-z-programoyu-pidtrimki-56189

Президент Володимир Зеленський закликав канадський бізнес інвестувати в Україну. Про це Глава держави заявив у Торонто третього липня, під час зустрічі з представниками бізнесу, які входять до Economic Club of Canada. «Інвестуйте в Україну! Чому? Бо ми – одна з найбільш перспективних країн з великим потенціалом зростання», – сказав Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-predstavnikami-biznesu-kanad-56193

Третього липня у Торонто відбулася зустріч Президента Володимира Зеленського з членами парламенту Канади, представниками групи дружби з Україною. Глава держави висловив подяку за послідовну потужну підтримку України з боку всіх політичних партій, представлених у канадському парламенті.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-zustrich-z-deputatami-kanadskogo-56197

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.