31.07.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ «Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг», що спрямований на упорядкування та забезпечення прозорості роботи державних реєстрів, розвиток сучасних засобів електронної ідентифікації та запровадження пріоритетних для громадян і бізнесу електронних державних послуг.

https://www.president.gov.ua/news/v-odin-klik-bez-cherg-ta-habariv-glava-derzhavi-pidpisav-uka-56633

Цього року Україна відзначатиме День Незалежності у новому форматі. На честь свята у Києві відбудеться Хода Гідності. Про це під час брифінгу повідомив керівник Офісу Президента України Андрій Богдан.

https://www.president.gov.ua/news/na-chest-dnya-nezalezhnosti-u-kiyevi-vidbudetsya-hoda-gidnos-56637

Згідно з чинним законодавством України, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко повинен скласти свої повноваження перед новообраним Президентом України. Про це під час брифінгу заявив керівник Офісу Президента України Андрій Богдан.

https://www.president.gov.ua/news/golova-kmda-povinen-sklasti-svoyi-povnovazhennya-pered-novoo-56641

«У нас є проблема незакінченої реформи місцевого самоврядування. Частина виборів у ОТГ відбулася, частина не відбулася. Було б абсолютно логічно закінчити формування ОТГ, а тоді здійснити перевибори. Але ухвалення такого рішення – це питання діалогу з депутатами», – зазначив Андрій Богдан.

https://www.president.gov.ua/news/miscevi-vibori-logichno-provoditi-pislya-zavershennya-formuv-56645

30 липня в Офісі Президента України відбулася нарада з питань реалізації унікальних для світової практики комплексних електронних послуг, пов'язаних із народженням дитини та оформленням відповідних документів. Участь у нараді взяли Глава держави, представники профільних центральних органів виконавчої влади та міжнародних донорських проектів.

https://www.president.gov.ua/news/odna-elektronna-zayava-zamist-37-dokumentiv-ta-nul-vizitiv-d-56649

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.