11.07.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Згідно з указом № 509/2019, який Глава держави підписав 10 липня, ним став Михайло Бно-Айріян. Посвідчення новому очільнику ОДА Володимир Зеленський вручив у Борисполі, під час зустрічі з активом Київської області.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-priznachiv-novogo-golovu-kiyivskoyi-oblasnoyi-derz-56309

10 липня Президент України Володимир Зеленський оглянув Бориспільську багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування у Київській області. У її діяльності  та санітарному стані зафіксовано низку порушень та невідповідностей нормативним вимогам. У багатьох приміщеннях немає ремонту. А з-поміж тих, у яких побував Глава держави, в найгіршому стані – терапевтичне відділення та харчовий блок. Це застарілі будівлі, які потребують капітального ремонту. Крім того, у відділеннях бракує місць.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-doruchiv-za-rik-virishiti-problemi-boris-56313

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив у Борисполі 10 липня, відповідаючи на запитання про телеканал NewsOne, який нещодавно мав намір провести телеміст з одним із російських каналів.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-monopolizaciya-televizijnogo-prostoru-lyudmi-z-pro-56317

«Указ стане початком перетворення зони відчуження на одну з точок зростання нової України. Насамперед ми створимо «зелений коридор» для туристів та приберемо передумови для корупції», – зазначив Президент під час відвідання м.Чорнобиль 10 липня.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pidpisav-ukaz-shodo-rozvitku-chornobilskoyi-z-56321

Найвищу державну нагороду отримали старший інженер-механік реакторного цеху ДП «Чорнобильська АЕС» у 1983-1989 роках Олексій Ананенко та старший інженер турбінного цеху атомної електростанції у 1986 році Валерій Беспалов. Нагороду начальника зміни підприємства у 1976-2005 роках Бориса Баранова, який пішов з життя у 2005 році, одержав його син Олександр.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vruchiv-derzhavni-nagorodi-likvidatoram-avariyi-na-56325

Президент України Володимир Зеленський 10 липня взяв участь у церемонії здачі-приймання нового безпечного конфайнменту (НБК) над зруйнованим енергоблоком № 4 державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильська АЕС». Як зазначив Глава держави, споруда створена спільними зусиллями десятків країн світу для захисту планети та людства від світової проблеми, яка не має кордонів, – радіаційного забруднення.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-obyednavshis-mi-mozhemo-podolati-najserj-56329

Обстріл автомобіля Збройних сил України у селі Гранітне – це спроба зірвати Мінський процес і поставити під загрозу відновлення переговорів у Нормандському форматі, заявив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-nachalniku-genshtabu-posiliti-aktivnist-z-56333

10 липня в Офісі Президента України відбулася зустріч радника Глави держави Михайла Федорова з представниками Групи підтримки України у Європейській комісії Франком Полом, Представництва Європейського Союзу в Україні Мартіном Клауке та координатором сектору «Реформа державного управління» Представництва ЄС в Україні Сергієм Ладним.

https://www.president.gov.ua/news/yevropejskij-soyuz-pidtrimaye-realizaciyu-koncepciyi-derzhav-56337

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.