14.07.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Володимир Зеленський вимагає від в. о. голови Державної фіскальної служби України Олександра Власова написати заяву про звільнення. Про це Глава держави заявив 13 липня, під час наради з питань розвитку морських портів України, яка відбувається в Одесі під його головуванням.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-vimagaye-zvilnennya-v-o-golovi-dfs-56405

«Ми мали дуже гарний експеримент у Львівській області. І не можемо ризикувати в Одесі. Ми проведемо конкурс. Дуже відповідальна місія. Не хочемо вас, одесити, підвести», – сказав Володимир Зеленський 13 липня.

https://www.president.gov.ua/news/kandidaturu-novogo-golovi-odeskoyi-oda-viznachat-za-rezultat-56409

Президент України Володимир Зеленський звернувся до міського голови Одеси Геннадія Труханова з проханням терміново вирішити питання надання земельної ділянки для облаштування безкоштовного в'їзду на територію Одеського морського порту представників бізнесу для оформлення вантажів.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zvernuvsya-do-mera-odesi-shodo-vidilennya-zem-56413

Президент України Володимир Зеленський, який перебуває з робочою поїздкою на Херсонщині, представив нового голову Херсонської обласної державної адміністрації Юрія Гусєва. Про підписання відповідного Указу Глава держави повідомив 13 липня, під час наради з питань реалізації проектів облаштування КПВВ «Чонгар» і «Каланчак». 

https://www.president.gov.ua/news/prezident-priznachiv-yuriya-gusyeva-golovoyu-hersonskoyi-obl-56417

Під час робочої поїздки до Херсонської області Президент Володимир Зеленський відвідав контрольний пункт в'їзду-виїзду «Чонгар» на тимчасовій адміністративній межі з Автономною Республікою Крим. Це перший візит Глави держави на адміністративну межу з окупованим Кримом з 2014 року.

https://www.president.gov.ua/news/povne-oblashtuvannya-kpvv-na-adminmezhi-z-okupovanim-krimom-56421

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.