18.07.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

17 липня Президент України Володимир Зеленський відбув з одноденною робочою поїздкою до Миколаївської та Харківської областей.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zdijsnit-robochu-poyizdku-do-mikolayivskoyi-t-56469

Офіс Президента України ініціює створення Ради з питань свободи слова при Президентові України. Про це 17 липня, під час експертної наради «Свобода слова та інформаційна безпека України: спільні виклики – спільні рішення» повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

https://www.president.gov.ua/news/ofis-prezidenta-ukrayini-iniciyuye-stvorennya-radi-z-pitan-s-56473

Президент України Володимир Зеленський запропонував в. о. голови Миколаївської ОДА В'ячеславу Боню написати заяву на звільнення. Про це Глава держави заявив під час ознайомлення з інфраструктурою та умовами функціонування Миколаївського міжнародного аеропорту 17 липня.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-nakazav-v-o-golovi-mikolayivskoyi-oda-na-56477

Президент України Володимир Зеленський звертається до Голови Верховної Ради України Андрія Парубія з листом щодо скликання позачергового засідання парламенту. Про це під час брифінгу 17 липня заявив заступник керівника Офісу Президента України Руслан Рябошапка.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vimagaye-vid-parlamentu-zibratisya-zavtra-na-pozac-56481

Президент України Володимир Зеленський пропонує народним депутатам на позачерговому засіданні 18 липня розглянути законопроект, який передбачає відтермінування на 90 днів штрафів для тих, хто не встигне розмитнити автомобілі з іноземною реєстрацією. Про це під час брифінгу 17 липня заявив заступник керівника Офісу Президента України Руслан Рябошапка.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proponuye-vidterminuvati-shtrafi-za-nero-56485

Під час робочої поїздки у Миколаївську область Президент України Володимир Зеленський оглянув ділянку дороги Миколаїв – Кропивницький. В. о. начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Андрій Максименко повідомив, що для завершення ремонту цього автошляху треба ще 1,5 млрд грн. Крім того, є потреба у ремонті дороги Н24.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-doruchiv-vidremontuvati-najproblemnishi-dorog-56489

17 липня на запрошення Надзвичайного та Повноважного посла Японії в Україні Такаші Кураі відбулася зустріч радника Президента Михайла Федорова з представниками японського бізнесу.

https://www.president.gov.ua/news/yaponiya-zacikavlena-u-rozvitku-cifrovoyi-ekonomiki-v-ukrayi-56493

17 липня, під час робочої поїздки до Харківської області Президент України Володимир Зеленський провів нараду з питань боротьби з незаконною природно-ресурсною господарською діяльністю в регіоні. Перед початком наради Глава держави оглянув ділянки незаконної вирубки лісу та розробки піщаного кар'єру під Харковом.

https://www.president.gov.ua/news/pripinit-nezakonnu-virubku-lisu-abo-na-vashe-misce-prijdut-i-56497

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.