20.07.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Представник Президента у Кабінеті Міністрів Андрій Герус повідомив, що днями уряд затвердив постанову, якою запровадив спеціальне мито на імпорт із Російської Федерації дизельного пального (трубопровідним транспортом) та скрапленого газу. За його оцінками, завдяки цьому держбюджет отримає близько 2 млрд грн на рік. Ці кошти необхідно спрямувати на субсидії.

https://www.president.gov.ua/news/u-komandi-prezidenta-zaproponuvali-rozshiriti-programu-subsi-56553

Україна готова розглянути питання щодо передачі Росії арештованого головного редактора «РІА-Новини – Україна» Кирила Вишинського у разі, якщо РФ звільнить незаконно ув'язненого Олега Сенцова. Однак остаточною метою України є повернення додому всіх українців, яких утримують в РФ. Про це заявив Президент Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання журналістів, чи буде українська сторона реагувати на заяву Росії щодо видачі Кирила Вишинського як жест доброї волі.

https://www.president.gov.ua/news/mi-gotovi-do-odnochasnogo-zvilnennya-vishinskogo-ta-sencova-56557

На виконання завдання Президента України Володимира Зеленського щодо поліпшення умов перебування та розміщення українських військовослужбовців у зоні проведення операції Об'єднаних сил та на передовій у Міністерстві оборони було презентовано експериментальні модулі для розміщення військовослужбовців у польових умовах.

https://www.president.gov.ua/news/mayemo-polipshuvati-umovi-dlya-nashih-vijskovih-prezident-og-56561

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що співпраця з інвесторами, які готові вкладати в Україну кошти, є одним із пріоритетів для нього та його команди.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-proviv-zustrich-z-meksikanskim-investorom-pit-56565

За результатами робочої наради щодо дорожньої інфраструктури, яка відбулася 19 липня, Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо створення умов для розвитку та підвищення якості автомобільних доріг. Документ передбачає низку заходів, спрямованих на створення безпечних та комфортних умов для учасників дорожнього руху, розвиток мережі якісних доріг, формування сприятливих умов для бізнесу.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-ukaz-shodo-pidvishennya-yakosti-56569

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з представниками ділових кіл Китайської Народної Республіки.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-predstavnikami-dilovih-kil-k-56573

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.