09.05.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Його Високоповажності Пану Беньяміну Нетаньягу

Прем'єр-міністру Держави Ізраїль

Ваша Високоповажносте!

Від імені народу України та від мене особисто прийміть щирі вітання з Днем незалежності Держави Ізраїль.

Приємно відзначити, що відносини між Україною та Ізраїлем послідовно і динамічно розвиваються у різних сферах обопільних інтересів.

Переконаний, що цьому сприяють налагоджений політичний діалог та міжособистісні контакти на всіх рівнях нашої взаємодії.

Сподіваюсь на подальший розвиток та поглиблення двосторонньої плідної співпраці, що відповідатиме інтересам обох народів.

Користуючись нагодою, бажаю Вам, Ваша Високоповажносте, міцного здоров'я та успіхів, а дружньому ізраїльському народові – миру, злагоди і добробуту.

 

Його Високоповажності Пану Реувену Рівліну

Президенту Держави Ізраїль

 

Ваша Високоповажносте!

Від імені народу України та від мене особисто прийміть щирі вітання з .. Днем незалежності Держави Ізраїль.

Україна високо цінує відносини з Ізраїлем, які ґрунтуються на традиціях дружби та взаємоповаги. Сповнений оптимізму щодо майбутнього українсько-ізраїльського двостороннього співробітництва та вдячний за ту увагу, яка надається розвитку партнерства з Україною.

Переконаний, що плідна співпраця між У країною і Державою Ізраїль успішно розвиватиметься та зміцнюватиметься в інтересах процвітання народів обох країн.

Користуючись нагодою, бажаю Вам, Ваша Високоповажносте, доброго здоров'я та успіхів, а дружньому ізраїльському народові - миру і злагоди.

 

З глибокою повагою,

Петро Порошенко

https://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-ukrayini-z-nagodi-dnya-nezalezhnosti-der-55142

Переконаний: разом із демократичними націями ми обов'язково переможемо у боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, не допустимо повторення ще однієї масштабної війни на європейському континенті.

https://www.president.gov.ua/news/zvernennya-do-ukrayinskogo-narodu-z-nagodi-dnya-peremogi-nad-55202

«Сьогодні немає військовослужбовця, який буде отримувати менше 27,6 тис. грн. В середньому грошове забезпечення буде більше 30 тис. грн. Як я і обіцяв, майже тисячу гривень на день український військовослужбовець на фронті буде отримувати. Хочу сказати, що ми починали з 600 грн. на місяць», - сказав Петро Порошенко та подякував канадським партнерам за підтримку реформ в Україні.

https://www.president.gov.ua/news/yak-i-obicyav-vijskovosluzhbovci-na-fronti-budut-otrimuvati-55218

Петро Порошенко подякував Канаді, зокрема на рівні Великої Сімки, за всебічну підтримку, як у питанні проведення реформ, так і протидії російській агресії.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-ministrom-zakordonnih-s-55222

Цей день важливий не лише тому, що дає людству можливість озирнутися і згадати про колосальні жертви й втрати. Спогади спонукають нас ще і ще раз замислитися над причинами воєн і зробити належні висновки. Мільйони і мільйони людей в усьому світі об'єднує одна мета – не допустити повторення трагедії. І тільки в Москві, Господь їм суддя, кажуть: «Можем повторить».

https://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-pid-chas-akciyi-persha-hvilina-mi-55226

Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко у День пам'яті та примирення взяли участь в акції «Перша хвилина миру» у меморіальному комплексі «Національний музей історії України у Другій світовій війні».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-u-den-pamyati-ta-primirennya-vzyav-uchast-55230

«Ми, українці, прагнемо жити у мирі й безпеці. Тому наша мета – стати повноправним членом ЄС та НАТО, цих двох союзів, які є запорукою єдності і безпеки на нашому континенті. Вони є і гарантією нашої національної безпеки та безпеки кожного українського громадянина», - зазначив Президент.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-dlya-ukrayini-nagaduvannya-pro-pershu-hvilinu-miru-55234

Президент України Петро Порошенко наголошує, що українська армія є гарантом збереження української державності та продовження всіх реформ, захищаючи нашу землю від зазіхань російського агресора. Про це Петро Порошенко сказав під час акції «Перша хвилина миру».

https://www.president.gov.ua/news/garantom-zberezhennya-ukrayinskoyi-derzhavnosti-ye-novi-zbro-55238

Заступник помічника Держсекретаря США висловив подяку Заступнику Глави Адміністрації Президента України за зусилля, яких доклали Президент України Петро Порошенко та його команда для зміцнення двосторонніх відносин між Україною та США за останні п'ять років.

https://www.president.gov.ua/news/zastupnik-glavi-administraciyi-prezidenta-ukrayini-kostyanti-55242

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.