11.05.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Відбулася телефонна розмова між Президентом України Петром Порошенком та Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

https://www.president.gov.ua/news/petro-poroshenko-proviv-telefonnu-rozmovu-z-angeloyu-merkel-55258

10 травня дружина Президента України Марина Порошенко відвідала виставку фотопортретів мам загиблих воїнів «Сильні духом. Мами», присвячену Дню Матері. Перша леді поспілкувалася з матерями, які втратили синів на війні.

Марина Порошенко зазначила, що зустрілася з матерями наших героїв напередодні Дня Матері, щоб низько вклонитися їм та подякувати за те, що вони виховали справжніх патріотів рідної землі. «Вічна пам'ять і вічна слава нашим героям. Їх приклад патріотизму увійде в підручники історії. І сьогодні надзвичайно важливо, щоб усі ми відчули, що ми – українці, що ми – одна нація і що ми маємо об'єднати свої зусилля для того, щоб захистити Україну і зробити її європейською, процвітаючою країною щасливих і заможних людей заради нашого майбутнього, наших дітей», - підкреслила дружина Президента.

Героїнями фотопроекту стали 12 жінок з різних куточків України, які втратили синів на війні.

Виставка «Сильні духом. Мами» ініційована Департаментом військового капеланства Патріаршої курії Української греко-католицької церкви в рамках проекту духовно-психологічної опіки, підтримки та реабілітації родин загиблих військовослужбовців.

Уже понад 6 тисяч осіб у нашій державі отримали статус «член родини загиблого військовослужбовця», серед них чисельна категорія – матері.

Виставка триває в Музеї історії Києва до 20 травня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/naperedodni-dnya-materi-marina-poroshenko-vidvidala-fotovist-55262

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.