17.05.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про ратифікацію Рамкового договору між Урядом України та Урядом Французької Республіки щодо офіційної підтримки проекту з постачання питної води у м. Маріуполі».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-pidtrimki-proektu-z-postachan-55339

Президент України Петро Порошенко закликав нову владу дотримуватися закону «Про забезпечення функціонування української мови як державної», який був ухвалений Верховною Радою і вчора підписаний Главою держави. Про це Петро Порошенко сказав, виступаючи під час церемонії закриття ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та нагородження переможців.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-novu-vladu-dotrimuvatisya-duhu-i-bukvi-no-55343

Президент України Петро Порошенко взяв участь в урочистій церемонії закриття ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та нагородження переможців. «Мова наша українська була, є і буде. Вона безсмертна, як безсмертна душа нашого народу», - наголосив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/nasha-ukrayinska-mova-bezsmertna-yak-bezsmertna-dusha-nashog-55347

Президент України Петро Порошенко наголошує, що українська мова є основою української ідентичності та фундаментом української державності. Про це Петро Порошенко сказав, виступаючи під час церемонії закриття ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та нагородження переможців.

https://www.president.gov.ua/news/ne-mozhna-primenshuvati-konsoliduyuchu-rol-ukrayinskoyi-movi-55351

«Добровільне перевиконання радіостанціями мовних квот свідчить про те, що їх запровадження повністю відповідає запиту українського суспільства на культурний продукт українською мовою», - сказав Президент України Петро Порошенко під час церемонії закриття ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та нагородження переможців.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinske-suspilstvo-maye-zapit-same-na-ukrayinskij-kulturn-55355

Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти у послів низки іноземних держав: Республіки Вірменія – Тіграна Сейраняна, Республіки Хорватія – Аніци Джаміч, Республіки Північна Македонія – Крума Ефремова, Республіки Польща – Бартоша Ціхоцького,  Республіки Болгарія – Коджабашева Костадіна Ташева, Аргентинської Республіки – Елени Летіції Тереси Мікусінські.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-prijnyav-virchi-gramoti-u-posliv-nizki-in-55359

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.