30.05.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Володимир Зеленський наголосив, що буде зроблено все необхідне для повернення полонених бійців. «Ми діятимемо максимально швидко та ефективно для звільнення наших хлопців», – зазначив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-volodimir-zelenskij-zasluhav-informaciyu-shodo-obs-55637

4-5 червня відбудеться робочий візит Президента України Володимира Зеленського до інституцій Європейського Союзу та НАТО у Брюсселі.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zdijsnit-vizit-do-institucij-yes-i-nato-u-55641

29 травня Президент України Володимир Зеленський спрямував до Верховної Ради проект закону про особливу процедуру усунення Президента з поста (імпічмент). Про це під час брифінгу повідомив Радник Президента України – Представник Президента України у Верховній Раді Руслан Стефанчук. Також Глава держави вкотре спрямував до Парламенту звернення щодо розгляду вже зареєстрованого законопроекту про скасування депутатської недоторканності (№ 7203).

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-peredav-na-rozglyad-verhovnoyi-radi-zako-55645

Президент України Володимир Зеленський відвідав шахту «Лісова» у Сокальському районі Львівської області, де внаслідок аварії минулої ночі загинуло двоє гірників – Михайло Турко та Михайло Павлик. Глава держави поспілкувався з рідними шахтарів і висловив їм глибоке співчуття.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pospilkuvavsya-z-rodinami-girnikiv-yaki-55649

Відповідний Указ Глава держави підписав 29 травня. Рекомендації щодо кандидатури Олексія Оцерклевича Президент отримав від нинішніх офіцерів, а також від ветеранів, волонтерів і журналістів.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-priznachiv-nachalnikom-upravlinnya-derzhavnoyi-oho-55653

Рада національної безпеки та оборони України розгляне проблеми у вугільній галузі. Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив 29 травня, під час брифінгу на Львівщині.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-sklikaye-rnbo-shob-obgovoriti-problemi-vugilnoyi-g-55657

Президент України Володимир Зеленський доручив начальнику Генерального штабу – Головнокомандувачу Збройних Сил України Руслану Хомчаку взяти під особистий контроль розслідування обставин катастрофи гелікоптера Мі-8, яка сталася на Рівненщині пізно ввечері у середу, 29 травня.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-golovnokomanduvachu-zsu-vzyati-pid-osobis-55661

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.