20.05.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Перебуваючи тут, у Биківні, у скорботному і святому місці, мимоволі прислухаєшся до тиші. Тут покояться тисячі й тисячі закатованих, вбитих невинних жертв. Українська незалежність і наша свобода оплачені занадто дорогою ціною. Ми повинні про це пам'ятати, вдивляючись і у минуле, і у день завтрашній.

https://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-na-ceremoniyi-vshanuvannya-pamyat-55425

У День пам'яті жертв політичних репресій Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною  Порошенко вшанували пам'ять тисяч загиблих у часи репресій. Глава держави з дружиною взяли участь у заходах на території Національного історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-razom-z-druzhinoyu-vshanuvali-pamyat-zher-55429

«Українська незалежність і наша свобода оплачені занадто дорогою ціною. Ми повинні про це пам'ятати, вдивляючись і у минуле, і у день завтрашній», - підкреслив Президент України Петро Порошенко під час виступу на церемонії вшанування пам'яті жертв політичних репресій на території Національного історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили».

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinska-nezalezhnist-i-nasha-svoboda-oplacheni-zanadto-do-55433

Президент України Петро Порошенко наголошує, що в цьому році світ та Україна згадують річниці трагічних подій – 75-ті роковини депортації кримськотатарського народу, жахливі злочини комуністичного режиму проти людяності, 80-річчя Другої світової війни, які мають стати важливим уроком, щоб не повторитися в майбутньому. Про це Петро Порошенко сказав під час виступу на церемонії вшанування пам'яті жертв політичних репресій на території Національного історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили».

https://www.president.gov.ua/news/tragediya-komunistichnogo-teroru-maye-stati-nadijnim-zapobiz-55437

«У даний момент необхідно гідно, без внутрішньополітичних потрясінь пройти період зміни влади. Йдеться не тільки про набуття повноважень новообраним Президентом України, але й про обрання складу Верховної Ради», - сказав Президент України Петро Порошенко під час виступу на церемонії вшанування пам'яті жертв політичних репресій на території Національного історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили».

https://www.president.gov.ua/news/zaraz-vorog-namagayetsya-vikoristati-period-politichnoyi-tur-55441

Зміна влади – ознака нашої приналежності до європейської цивілізації. Демократію ми зберегли навіть в умовах російської агресії. Завтра влада переходить до нового Президента, якого українці обрали на чесних і вільних виборах.

https://www.president.gov.ua/news/zvernennya-prezidenta-ukrayini-petra-poroshenka-55445

Президент України Петро Порошенко  в останній день своєї президентської каденції звернувся до української нації зі зверненням та подякував  українцям.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-petro-poroshenko-podyakuvav-ukrayinskomu-55449

Президент України Петро Порошенко у зверненні до українського народу висловив сподівання, що після завершення виборчих пристрастей буде дана об'єктивна оцінка шляху, який Україна під його керівництвом подолала з 2014 року.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinu-mi-zberegli-agresora-zupinili-prezident-poroshenko-55453

Президент України Петро Порошенко зазначає, що попри те, що йде з посади Глави держави залишається в політиці.

https://www.president.gov.ua/news/zalishayusya-v-politici-ne-zaradi-yakoyis-posadi-poroshenko-55457

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.