21.05.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

20 травня у Києві, під час урочистого засідання Верховної Ради, новообраний Президент України Володимир Зеленський склав присягу як Глава держави. Клятву він проголосив, поклавши руку на Конституцію України та Пересопницьке Євангеліє.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-sklav-prisyagu-prezidenta-ukrayini-55477

Президент України Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання. Про це він сказав у своїй інавгураційній промові 20 травня у Києві, під час урочистого засідання парламенту.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zayaviv-pro-rozpusk-verhovnoyi-radi-ta-z-55481

Президент України Володимир Зеленський заявив, що припинення вогню на cході країни та повернення українських Криму й Донбасу є головними пріоритетами його команди. Про це він сказав у своїй інавгураційній промові під час урочистого засідання парламенту.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-nashe-najpershe-zavdannya-pripinennya-vo-55485

Дорогі українці! Це не моя, це наша спільна перемога. І це – наш спільний шанс. За який ми несемо спільну відповідальність. Ми збудуємо країну інших можливостей. Де всі рівні перед законом, де є чесні та прозорі правила гри. Одні для всіх.

https://www.president.gov.ua/news/inavguracijna-promova-prezidenta-ukrayini-volodimira-zelensk-55489

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у представленні командувачів видів Збройних Сил України та керівників силових відомств.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-prijnyav-komanduvannya-zbrojnimi-silami-55493

Президент України Володимир Зеленський закликав чиновників не вішати у кабінетах його портрети, а натомість розмістити там фотографії своїх дітей і, ухвалюючи те чи інше рішення, дивитися їм в очі.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ce-ne-portret-volodimir-zelenskij-zaklikav-chinovn-55497

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з головами іноземних делегацій і послами іноземних держав. «Відчуваю вдячність за те, що ви в дуже короткий термін змогли приїхати до нас. Дякую міжнародним партнерам за допомогу у проведенні чесних виборів. Разом ми довели, що Україна – демократична держава. Дякую за допомогу в боротьбі з корупцією, економічними проблемами та головне – в боротьбі з російською агресією», – зазначив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-poobicyav-mizhnarodnim-partneram-sho-svi-55501

Ми раді вітати вас на українській землі! Українці – дуже гостинний народ. Споконвіку бажаних гостей із добрими намірами ми зустрічали зі щирим серцем і відкритими обіймами.

https://www.president.gov.ua/news/vitalne-slovo-prezidenta-ukrayini-na-urochistomu-prijomi-dly-55505

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Грузії Саломе Зурабішвілі. Вона прибула в Україну на церемонію інавгурації новообраного Глави держави. Саломе Зурабішвілі побажала Володимиру Зеленському успіхів на посту Президента України.  Глава Української держави наголосив на своїх пріоритетах.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-volodimir-zelenskij-proviv-zustrich-iz-pr-55509

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Президентом Естонії Керсті Кальюлайд, яка прибула на інавгурацію новообраного Глави держави. Президент України подякував Президенту Естонії за теплі вітання з нагоди його вступу на посаду. Володимир Зеленський також відзначив зусилля Естонії у підтримці євроінтеграційних прагнень України.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-obgovoriv-iz-prezidentom-estoniyi-kersti-55513

Президент України Володимир Зеленський прийняв представників Адміністрації Сполучених Штатів Америки та Конгресу США, які прибули до Києва для участі в офіційній церемонії інавгурації Глави держави.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-volodimir-zelenskij-obgovoriv-iz-predstav-55517

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Литви Далею Грібаускайте, яка прибула на інавгурацію 20 травня. Глава держави подякував пані Грібаускайте за привітання зі вступом на посаду. Він зазначив, що чинна Президент Литви є справжнім і надійним другом України.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-volodimir-zelenskij-proviv-zustrich-iz-pr-55521

Глава держави наголосив, що російська агресія на сході та окупація Росією Криму вимагають продовження міжнародного тиску на Російську Федерацію. Володимир Зеленський також зауважив, що сподівається на відновлення підтримки європейської та євроатлантичної інтеграції України з боку Будапешта.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-volodimir-zelenskij-i-prezident-ugorshini-55525

Співрозмовники обговорили широке коло питань співпраці між Україною та Європейським Союзом, а також протидію агресії Кремля на Донбасі, перспективи деокупації Криму, проведення чергового раунду тристоронніх переговорів у форматі Україна – ЄС – Росія з підготовки до укладення газового контракту.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-volodimir-zelenskij-obgovoriv-spivpracyu-55529

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Латвії Раймондсом Вейонісом. Пан Вейоніс прибув до України для участі в урочистій церемонії інавгурації новообраного Президента.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-volodimir-zelenskij-proviv-zustrich-iz-pr-55533

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.