18.05.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про забезпечення умов для впровадження системи рухомого (мобільного) зв'язку п'ятого покоління». Указ визначає графік, який дозволить запустити зв'язок 5-го покоління у 2020 році і включатиме план виведення частот, координацію роботи з Урядом та необхідні законодавчі ініціативи Верховної Ради.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-dav-start-tehnologiyi-zvyazku-5-go-pokolinnya-stan-55361

Петро Порошенко також поспілкувався з рідними і близькими Юрія Петровича та висловив їм співчуття.

https://www.president.gov.ua/news/petro-poroshenko-vzyav-uchast-u-ceremoniyi-proshannya-z-yuri-55365

Президент України Петро Порошенко відвідав виставку «Українська державність: витоки, етапи становлення та розвитку», яка відкрилася в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім».

https://www.president.gov.ua/news/mi-mayemo-znati-pravdu-pro-ukrayinu-prezident-na-vidkritti-v-55369

Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про внесення зміни до статті 8 Закону України «Про протимінну діяльність в Україні» щодо удосконалення механізмів залучення коштів для фінансування заходів протимінної діяльності», який був ухвалений Верховною Радою України 25 квітня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-udoskonalennya-mehanizmiv-zal-55373

Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала прем'єру документального фільму «1944», виготовленого кінокомпанією Fresh Production Group за підтримки Міністерства інформаційної політики України. Презентація стрічки приурочена до Дня пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

https://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-vidvidala-premyeru-dokumentalnogo-filmu-19-55377

Віднині ми започатковуємо традицію вшанування на державному рівні патріотів нашої держави, які добровільно проходять службу у військовому резерві Збройних Сил України та інших військових формувань. Більшість із вас навчалися військовій справі не за книжками та кінофільмами, а у важких випробуваннях. Для співвітчизників ви є справжніми героями, які за покликом серця або за повісткою по мобілізації у найважчий для держави час прибули до військкоматів і стали на захист рідної землі, поповнивши лави її захисників.

https://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-ukrayini-z-dnem-rezervista-55381

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.