07.05.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час робочої поїздки до Донецької області Президент України Петро Порошенко відвідав місце бою за 10-й блок-пост та вшанував пам'ять українських воїнів, які загинули обороняючи його. Семеро військових героїчно загинули в боях проти російських агресорів в липні 2014 року.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-na-donechchini-vidvidav-misce-boyu-za-10-j-bl-55150

Президент України Петро Порошенко присвоїв почесне звання «Заслужений вчитель України» вчительці української мови та літератури загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Авдіївки Марії Марченко. Глава держави вручив відзнаку Марії Марченко під час відвідання школи, де вона працює, в ході робочої поїздки до Донецької області.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-pochesne-zvannya-zasluzhenij-vchitel-ukr-55154

«З метою відновлення історичних традицій національного війська та зважаючи на зразкове виконання поставлених завдань, підписав Указ щодо присвоєння почесних найменувань 57-й окремій мотопіхотній бригаді – імені кошового отамана Костя Гордієнка. 58-й окремій мотопіхотній бригаді – імені гетьмана Івана Виговського та 26-й артилерійській бригаді – імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича», - повідомив Глава держави під час зустрічі з військовослужбовцями операції Об'єднаних сил з нагоди Дня піхоти в ході робочої поїздки до Донецької області.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-prisvoyiv-pochesni-najmenuvannya-trom-vijskov-55158

Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко заявив, що найважливішим завданням для нього на початку і впродовж всієї каденції було відновлення українського війська, щоб армія могла протистояти агресору.

https://www.president.gov.ua/news/meni-ne-soromno-divitisya-v-ochi-ukrayinskim-voyinam-ta-ye-p-55162

Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил Петро Порошенко доручив Міністру оборони Степану Полтораку підвищити розмір доплат військовослужбовців підрозділів, які перебувають на першій лінії оборони.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-vchergove-pidvishiti-riven-doplat-vijskov-55166

Президент України, Верховний Головнокомандувач Петро Порошенко наголошує, що саме нові Збройні Сили України в нинішніх умовах є гарантом тих перетворень, які відбувалися і відбуваються в нашій державі.

https://www.president.gov.ua/news/garantom-zberezhennya-ukrayinskoyi-derzhavnosti-ta-usih-pere-55170

Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко звільнив генерал-лейтенанта Сергія Наєва з посади Командувача об'єднаних сил та призначив на цю посаду генерал-лейтенанта Олександра Сирського. Глава держави оголосив про підписання відповідних Указів під час робочої поїздки до Донецької області.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zvilniv-sergiya-nayeva-z-posadi-komanduvacha-obyed-55174

«Хочу вас запевнити, що питання зміцнення обороноздатності держави і у подальшому залишаться пріоритетом номер один у моїй державницькій та політичній діяльності, навіть після того, як незабаром складу повноваження Президента та Верховного Головнокомандувача», - сказав Петро Порошенко під час спілкування з військовослужбовцями ООС у Авдіївці.

https://www.president.gov.ua/news/zmicnennya-oboronozdatnosti-derzhavi-zalishitsya-moyim-prior-55178

Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил Петро Порошенко переконаний у ефективності рішення щодо зміни формату антитерористичної операції на сході України на операцію Об'єднаних сил.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pro-efektivnist-oos-ukrayinski-voyini-prodemo-55182

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-premyer-minist-55186

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.