19.05.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас зі святом – Днем науки.

Високо ціную внесок вітчизняних учених у боротьбу з російською військовою агресією, у зміцнення обороноздатності нашої держави, відновлення 11 економічного зростання на інноваційних засадах та розвиток соціогуманітарної сфери. Переконаний, що активна робота на цих напрямах має продовжуватися і набути нової якості задля вирішення актуальних проблем сьогодення, пошуку відповіді на непрості питання, що стоять перед Українською державою.

Вірю, що ваша наполеглива самовіддана праця й прагнення віднайти істину мають стати надійним підґрунтям для зміцнення авторитету нашої наукової сфери, а залучення молодих талантів сприятиме її оновленню та інтеграції до європейського інтелектуального простору.

Бажаю всім міцного здоров'я, мирного неба, щедрої долі та нових звершень в ім'я України.

https://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-ukrayini-z-dnem-nauki-55385

Президент України Петро Порошенко сподівається, що новий Глава держави продовжить  рух України до Європейського Союзу, оскільки більшість українців підтримують саме такий напрям розвитку держави.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-poroshenko-obranomu-glavi-derzhavi-stvorit-vsi-umo-55389

«Україна точно має продовжувати свій шлях в Європу. Україна точно має забезпечити реалізацію положення, що європейська інтеграція – це гарантія незалежності української держави. Це гарантія добробуту українського народу, запорука прискореного економічного та технологічного зростання. Європейська інтеграція – це подих свободи. Європейська інтеграція – це демократія та відчуття гідності за себе, за власну країну»,- підкресли Президент України Петро Порошенко під час виступу на урочистій церемонії відкриття Дня Європи.

https://www.president.gov.ua/news/vpevnenij-sho-na-sogodnishnij-den-alternativi-nashomu-ruhu-v-55393

Президент України Петро Порошенко наголошує, що Україна та Європейський Союз за останні п'ять років зблизились як ніколи раніше. Глава держави переконаний, що ці успіхи мають стати фундаментом до подальшої економічної інтеграції між ЄС і оновленою Україною.

https://www.president.gov.ua/news/za-pyat-rokiv-mi-zdijsnili-realni-kroki-i-zmini-yaki-pokazal-55397

Президент України Петро Порошенко під час реквієму до 75-их роковин геноциду кримськотатарського народу підкреслив, що нині окупант Росія намагається перетворити Кримський півострів на мілітаризовану зону, і Україна повинна зробити все для посилення міжнародної підтримки у боротьбі за звільнення своєї землі.

https://www.president.gov.ua/news/mayemo-posilyuvati-zusillya-zadlya-primnozhennya-mizhnarodno-55401

«Має бути завершене законодавче закріплення невід'ємного права кримськотатарського народу як корінного народу України на самовизначення у складі незалежної української держави», - заявив Президент України Петро Порошенко під час реквієму до 75-их роковин геноциду кримськотатарського народу.

https://www.president.gov.ua/news/u-konstituciyi-ukrayini-neobhidno-zakripiti-pravo-krimskotat-55405

Президент України Петро Порошенко заявляє, що нині кримські татари переживають в Криму такі ж переслідування і утиски, яких зазнавали 75 років назад ще за радянських часів. Про це він сказав під час реквієму до 75-их роковин геноциду кримськотатарського народу.

https://www.president.gov.ua/news/nini-krimski-tatari-znovu-opinilisya-v-obijmah-rosijskogo-re-55409

День батька установлено з метою створення сприятливих умов для зміцнення інституту сім'ї як основи суспільства і визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей.

https://www.president.gov.ua/news/den-batka-v-ukrayini-vidznachatimetsya-shoroku-u-tretyu-nedi-55413

Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про призначення державних стипендій імені Левка Лук'яненка» Володимиру Балуху, Миколі Семені, Олегу Сенцову, Роману Сущенку, Ільмі Умерову та Ахтему Чийгозу.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-priznachiv-derzhavni-stipendiyi-imeni-lev-55417

Президент України Петро Порошенко підписав Укази про надання громадянства України Юрію Грузінову, Михайлу Винницькому, Райвісу Вецкагансу.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-nadav-gromadyanstvo-ukrayini-yuriyu-gruzinovu-miha-55421

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.