08.05.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

За півтора роки Верховний Суд дійсно пройшов надзвичайний шлях і темп був надшвидким. «Саме тому, наголошую, ми маємо позитивні результати. Верховний Суд є прикладом для судової системи як за змістом рішень, так і за інтенсивністю роботи», - наголосив Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-verhovnij-sud-ye-vzircem-vidkritosti-ta-intensivno-55190

Президент України Петро Порошенко зауважив, що його каденції на посаді не вистачило, щоб повністю завершити судову реформу, однак її реалізація вже дала відчутні позитивні результати. За його словами, вже завершено формування Верховного та Вищого антикорупційного судів, переведені судді, що успішно пройшли кваліфікаційне оцінювання, до нових апеляційних судів, вони розпочали роботу.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-spodivayusya-nastupnij-prezident-povazhatime-55194

Президент України Петро Порошенко наголошує, що захищатиме результати судової реформи в Україні. Глава держави подякував членам Ради з питань судової реформи за складну роботу, яку вони здійснювали впродовж 4,5 років для впровадження нової судової системи. Про це він сказав на підсумковому засіданні Ради з питань судової реформи.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-mayemo-zahistiti-novu-sudovu-sistemu-yiyi-nezalezh-55198

Президент Європейської Комісії високо оцінив визначну роль Президента Порошенка у просуванні євроінтеграційного порядку денного України та зміцненні проукраїнської міжнародної коаліції у протидії російській агресії.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-prezidentom-ye-55206

Президент України Петро Порошенко підписав Указ, яким увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 7 травня 2019 року «Про заходи щодо зміцнення обороноздатності держави». Документ визнає необхідність подальшого удосконалення напрацювання концептуальних підходів зі зміцнення обороноздатності держави в умовах тривалої агресії з боку Російської Федерації.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-uviv-v-diyu-rishennya-rnbo-shodo-zahodiv-spryamova-55214

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.