04.05.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил Петро Порошенко присвоїв звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» генерал-майору Ігорю Момоту посмертно. Петро Порошенко вручив нагороду героя його доньці Марії під час перебування у Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота в ході робочої поїздки до Черкаської області.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-zvannya-geroj-ukrayini-general-majoru-ig-55118

Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил Петро Порошенко вручив державні нагороди військовослужбовцям та співробітникам Державної прикордонної служби України. Глава держави нагородив прикордонників під час перебування у Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота в ході робочої поїздки до Черкаської області.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vruchiv-derzhavni-nagorodi-prikordonnikam-55122

Президент Петро Порошенко на Черкащині привітав прикордонників з професійним святом та оглянув Головний центр підготовки особового складу Державної прикордонної служби.

https://www.president.gov.ua/news/mi-zabezpechuyemo-nove-yevropejske-oblichchya-prikordonnoyi-55126

Глава Української держави подякував Директору-розпоряднику МВФ за сталу підтримку реформ в Україні, які вже почали приносити позитивні результати та стимулювати економічне зростання. Крістін Лагард відзначила макрофінансову стабільність в Україні та успішне функціонування банківської системи. Водночас висловлено стурбованість ситуацією навколо судових процесів в Україні з метою денаціоналізації «Приватбанку», що може поставити під загрозу фінансову стабільність держави.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-direktorom-roz-55130

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.