14.05.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України подякував НАТО і Єнсу Столтенбергу особисто за послідовну консолідовану підтримку суверенітету і територіальної цілісності України та практичну допомогу у зміцненні обороноздатності країни. Єнс Столтенберг відзначив реформи, здійснені в Україні під керівництвом Президента Петра Порошенка, в тому числі реформи, що наблизили України до членства в НАТО.

https://www.president.gov.ua/news/u-bryusseli-prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-generalnim-55274

Перебуваючи з робочим візитом у Брюсселі для участі у Конференції високого рівня з нагоди 10-ї річниці заснування ініціативи «Східне партнерство», Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-yevropejskoyi-ra-55278

Глава держави повідомив, що під час його сьогоднішньої зустрічі з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском значна увага була приділена питанню продовження санкцій проти РФ. Він підкреслив, що є впевненість у їх продовженні.

https://www.president.gov.ua/news/sankciyi-proti-rosiyi-za-nevikonannya-minskih-ugod-budut-pro-55282

«Сьогодні м'яч знаходиться на полі Парламенту. Я зацікавлений в тому, щоб Парламент якнайшвидше визначився із датою інавгурації. І з мого боку буде лише підтримка щодо якнайшвидшого вступу пана Зеленського на посаду», - заявив Президент.

https://www.president.gov.ua/news/petro-poroshenko-z-mogo-boku-bude-lishe-pidtrimka-shodo-yakn-55286

Президент України Петро Порошенко наголошує, що Україна й далі має продовжувати кроки, спрямовані на звільнення своїх моряків, захоплених Росією в полон під час агресії в акваторії Чорного моря. «І далі нам треба рішуче діяти. Далі в напрямку звільнення наших моряків», - сказав Глава держави під час спілкування з представниками ЗМІ у Брюсселі.

https://www.president.gov.ua/news/mayemo-prodovzhuvati-rishuchi-diyi-dlya-zvilnennya-nashih-mo-55290

«Я твердо переконаний, що ми маємо зберегти напрямки, зберегти і темпи європейської та євроатлантичної інтеграції. І зберегти ті цілі, які були поставлені, відповідно до позиції України і українського народу», - заявив Глава держави під час спілкування з журналістами у Брюсселі за результатами перемовин з Генеральним секретарем НАТО та Президентом Європейської Ради.

https://www.president.gov.ua/news/napryamki-i-tempi-yevropejskoyi-ta-yevroatlantichnoyi-integr-55294

Глава держави висловив вдячність керівництву Європейської народної партії за незмінну потужну підтримку Україні, яку політична родина ЄНП демонструвала протягом останніх років у зближенні з Європейським Союзом, зміцненні демократичних інститутів, впровадженні реформ та протидії російській агресії.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-yevropejskoyi-na-55298

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.