05.09.18

Розпочалися переговори Президента України з Федеральним канцлером Республіки Австрія

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко зустрів Федерального канцлера Республіки Австрія Себастьяна Курца в Маріїнському палаці.
Президент Петро Порошенко та Федеральний канцлер Австрії Себастьян Курц обговорили ситуацію на Донбасі. «Я мушу відзначити, що нас це дуже непокоїть, що ситуація досі залишається складною - такою ж, як і раніше. Я зараз говорю як голова Ради Європейського Союзу. Ми очікуємо дуже чіткої реакції на російську агресію, і у зв'язку із цим у червні цього року ми продовжили санкції проти агресора», - розповів Себастьян Курц.
Президент Петро Порошенко за результатами зустрічі з Федеральним канцлером Австрії Себастіан Курцом подякував Австрії за підтримку України. «Це є яскравим свідченням дуже потужної підтримки України з боку офіційного Відня, з боку Австрійського Уряду. І чітке розуміння, що ніякі чемпіонати світу з футболу, «свадьби з казаками» не можуть зупинити російського агресора», - наголосив Президент України.
«Зростання прямих іноземних інвестицій, економічне зростання, яке відбувається в Україні і початок процесу приватизації є надзвичайно важливим для нашого співробітництва і впевнений в тому, що ми будемо продовжувати цю ефективну співпрацю на всіх рівнях», - висловив впевненість Глава держави.
Президент Петро Порошенко та Федеральний канцлер Австрії Себастіан Курц домовилися про те, що 2019 рік буде проголошено роком української культури в Австрії. Про це Глава Української держави повідомив під час спільної прес-конференції, яка відбулася за результатами зустрічі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.