02.09.18

Президент України зустрівся з делегацією Сенату США

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко у Вашингтоні провів зустріч із двопартійною групою сенаторів США. Було скоординовано подальші кроки щодо посилення міжнародних зусиль для деокупації українського Криму та Донбасу. Глава держави привернув увагу до протиправної діяльності РФ в акваторії Азовського моря та Керченської протоки та обговорено прогрес України у реалізації програм реформ та розвиток співпраці з МВФ.
За словами Марини Порошенко, «Цей навчальний рік відкриє особливу сторінку в історії гімназії. Адже навчання розпочнеться у сучасній будівлі, яка є яскравим прикладом нового освітнього простору, де панує безбар'єрність і враховують індивідуальні особливості й освітні потреби кожного учня».
«Сенаторе, ми дуже вдячні вам. І саме тому зараз, доносячи думки і співчуття великої 45-мільйонної нації, сьогодні я тут», - сказав Глава держави після церемонії.
У церемонії вшанування пам'яті Джона Маккейна взяли участь Міністр оборони Сполучених Штатів Америки Джеймс Меттіс, екс-президенти США Джордж Буш, Барак Обама, Радник Президента США Джон Болтон, радник Джеред Кушнер.
Петро Порошенко подякував США за продовження санкційної політики проти РФ. Глава держави наголосив на важливості посилення тиску на Росію для негайного звільнення українських заручників. Президент Порошенко та Спецпредставник США також обмінялися думками щодо посилення обороноздатності української армії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.