28.09.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час робочого візиту до Сполучених Штатів Америки Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко взяв участь в урочистій церемонії передачі Військово-Морським Силам України двох патрульних катерів берегової охорони класу «Island». Церемонія відбулася на території бази Берегової охорони США «Балтімор». Сертифікати про передачу техніки у присутності Глави держави підписали Віце-адмірал Берегової охорони США Майкл Макалістер та Командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України Ігор Воронченко.

http://www.president.gov.ua/news/ssha-peredali-vijskovo-morskim-silam-ukrayini-patrulni-kater-49982

«Це відбувається в той час, коли Росія підриває свободу морів і мореплавства в Азовському морі, боягузливо полюючи і залякуючи комерційні кораблі під українським прапором та прапорами інших країн. Тому що Росія не відмовляється від своїх планів щодо отримання земельного коридору до окупованого Криму», - особливо підкреслив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/zmicnennya-vijskovo-morskogo-soyuzu-demonstruye-nashe-spilne-49986

Президент Петро Порошенко особливо відзначає значний внесок Сполучених Штатів у розвиток української армії. Про це Глава держави під час відвідування бази Берегової охорони США «Балтімор» в рамках робочого візиту до Сполучених Штатів Америки.

http://www.president.gov.ua/news/spolucheni-shtati-ye-svitovim-liderom-u-nadanni-praktichnoyi-49990

«Якщо ми будемо підтримувати тиск,то Крим стане нестерпним тягарем для Москви і агресія втратить для Кремля будь-який сенс. Росія почала платити за безвідповідальну поведінку, за нелегальну анексію Криму, агресію на Сході моєї країни. Санкції працюють і їх необхідно посилити», - сказав Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/deklaraciya-ssha-pro-neviznannya-aneksiyi-krimu-rosiyeyu-bud-49994

«Україна є де-факто східним флангом НАТО, а цей жест підтримки посилив оборонну співпрацю між нашими країнами», - сказав Петро Порошенко під час відвідування бази Берегової охорони США «Балтімор» в рамках робочого візиту до Сполучених Штатів Америки.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-de-fakto-shidnij-flang-nato-i-cya-pidtrimka-posilil-49998

Під час робочого візиту до США Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко вшанували пам'ять американського сенатора Джона Маккейна.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-z-druzhinoyu-vshanuvali-pamyat-dzhona-mak-50002

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.