27.09.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У зустрічі, яка відбулася в Нью-Йорку, взяли участь представники відомих американських та глобальних компаній. Зокрема, до спілкування з Президентом долучилися керівники таких компаній як Holtec, AT&T, IBM Corporation, Boeing International, XCoal Energy & Resources, Motorola Solutions, GE Transportation, AM General, Bunge Ltd, Cargill, Inc., Coca-cola, Pepsico, Citibank, Greenbrier а також представники Американсько-Української ділової ради.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-zustrich-z-predstavnikami-amerikanskogo-biz-49922

У ході розмови сторони обговорили програми профілактики та подолання булінгу в шкільному середовищі. За словами Марини Порошенко, в останні роки вирішення цього питання набуло особливої актуальності для України. Згідно з дослідженнями Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, 24% українських школярів зараховують себе до числа жертв булінгу. «Оскільки булінг в освітньому середовищі негативно впливає на розвиток особистості дитини та на формування її системи цінностей, дуже важливо своєчасно й ефективно протидіяти жорстокій і насильницькій поведінці школярів», - сказала Марина Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-obgovorila-pitannya-profilaktiki-j-protidi-49926

Президент України подякував хорватській стороні за послідовну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, а також за вагому гуманітарну і експертну допомогу Загреба нашій державі. Було також обговорено широкий спектр питань двосторонніх відносин та взаємодії у міжнародних організаціях. Окрему увагу було приділено питанню енергетичної безпеки на європейському континенті.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-zustrich-z-prezidentom-respubliki-horvatiya-49930

«Це офіційна нота України про те, що великий Договір про дружбу та співробітництво між Україною та Росіийською Федерацією припиняє свою дію і не буде продовжено», - сказав Глава держави, вручаючи документ під час зустрічі.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-peredav-generalnomu-sekretarevi-oon-notu-shodo-ris-49934

Виступ Президента України на загальних дебатах 73-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН «Зробимо ООН корисною для всіх людей: глобальне лідерство та спільна відповідальність у підтримці мирних, справедливих та сталих суспільств»

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-na-zagalnih-debatah-73-yi-sesiyi-49938

Україна розраховує на те, що питання запровадження миротворчої місії під егідою ООН на Донбасі буде вирішене, заявив Президент Петро Порошенко під час виступу на загальних дебатах 73-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН «Зробимо ООН корисною для всіх людей: глобальне лідерство та спільна відповідальність у підтримці мирних, справедливих та сталих суспільств».

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-rozrahovuye-na-progres-u-pitanni-zaprovadzhennya-mi-49942

«Москва має відчути силу міжнародного права. Ми ініціювали низку справ проти російської сторони в міжнародних судах. У деяких з них вже досягнуто значних результатів», - сказав Глава держави під час виступу на загальних дебатах 73-ї сесії Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй.

http://www.president.gov.ua/news/moskva-maye-vidchuti-silu-mizhnarodnogo-prava-prezident-49946

Президент Петро Порошенко застерігає, що за окупацією Криму, мішенню Росії сьогодні є окупація Азовського моря. Глава держави закликав припинити незаконні порушення, зокрема систематичні порушення свободи міжнародної навігації через Керченську протоку як для українських, так і для іноземних суден через незаконне будівництво керченського мосту.

http://www.president.gov.ua/news/porushennya-rosiyeyu-mizhnarodnogo-prava-v-azovskomu-mori-ma-49950

Під час виступу на загальних дебатах 73-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН Президент Петро Порошенко наголосив на важливості реформування Ради Безпеки Організації, що стане важливим внеском у триваючі в ООН широкомасштабні зміни.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-vistupaye-za-reformuvannya-radi-bezpeki-oon-glava-d-49954

Було обговорено широке коло питань двостороннього порядку денного, зокрема стан та перспективи співпраці двох країн у торговельно-економічній, інвестиційній, медичній сферах, а також взаємодії у рамках ООН. 

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-tureckoyi-respub-49958

«Пройшло майже чотири роки з того часу, як Росія здійснила спробу анексії та окупації Криму і міста Севастополь.За російської окупації Крим перетворився на військову базу, яка загрожує безпеці та стабільності всього Чорноморського регіону», - сказав він під час виступу на загальних дебатах 73-ї сесії Генасамблеї ООН.

http://www.president.gov.ua/news/rosiya-peretvorila-krim-na-vijskovu-bazu-yaka-zagrozhuye-bez-49962

«Україна, як ніхто інший, знає ціну цій трагедії. У листопаді цього року ми вшановуватимемо 85-ті роковини одного з найбільш страшних злочинів 20-го століття – Голодомору або масової смерті від голоду, штучно організованого в Україні сталінським режимом. Він забрав життя багатьох мільйонів українців», - сказав Президент Петро Порошенко під час виступу на загальних дебатах 73-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-generalnu-asambleyu-oon-prijnyati-deklara-49966

З першого дня незаконної окупації Автономної Республіки Крим Російською Федерацією кримські татари та етнічні українці піддаються репресіям та дискримінації, наголошує Президент Петро Порошенко. «Зафіксовано безліч випадків убивств, катувань, переслідувань та арештів за сфабрикованими звинуваченнями. Список заручників та жертв російського окупаційного режиму в Криму зростає майже щодня. Здається, що бути українцем чи кримським татарином у сьогоднішніх реаліях окупованого півострова є кримінальним злочином», - сказав він.

http://www.president.gov.ua/news/spisok-zaruchnikiv-ta-zhertv-rosijskogo-okupacijnogo-rezhimu-49970

«Ми захищаємо українську землю та наш вільний вибір, ми протистоїмо відроджуваній неоімперіалістичній державі, яка хоче поділити світ наново, і таким чином ми захищаємо вільний світ», - сказав Глава держави під час виступу на загальних дебатах 73-ї Генеральної Асамблеї ООН.

http://www.president.gov.ua/news/dayuchi-vidsich-rosiyi-ta-vidstoyuyuchi-vlasni-kordoni-ukray-49974

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.