15.09.18

Глава держави: Збори архієреїв Вселенського Патріархату розвіяли ілюзії Москви, що Україна є її канонічною територією

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко під час виступу на 15-й щорічній конференції YES наголосив, що Україна скидає один за одним ланцюги, якими російська імперія приковувала до себе, створюючи з України колонію.
Президент Петро Порошенко зауважив, що українці руйнують бар'єри з європейськими сусідами, чому суттєво сприяють реалізація Угоди про асоціацію з ЄС та запровадження безвізового режиму.
Президент Петро Порошенко закликав фахівців у сфері права скористатися останньою можливістю і подати документи для участі у конкурсі суддів до Вищого антикорупційного суду.
Президент Петро Порошенко констатує, що за останні роки й рік, що минув, в Україні було ухвалено низку важливих реформаторських рішень, які сприятимуть розвитку країни. Зокрема, Закон «Про національну безпеку України».
Президент Петро Порошенко під час виступу на 15-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) наголосив, що ініціатива закріпити європейські та євроатлантичні прагнення в Конституції є сигналом суспільству про твердість зазначених планів, наміром попрощатися з Москвою та меседжем західним партнерам, що Україна скористається відкритими дверима.
Президент Петро Порошенко під час виступу на 15-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) наголосив, що майбутнє України значною мірою залежить від виборчого циклу 2019 та 2020 років.
Під час виступу на 15-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) Президент Петро Порошенко висловив переконання, що форум повернеться у початкове місце проведення — місто Ялту в українському Криму.
«Надзвичайно важливо, що санкції проти Москви тепер пов'язані не лише з Україною. Це означає, що в світі приходить тверезе розуміння, що Росія — не лише наша проблема. Що Росія є загрозою для усього цивілізованого світу і демократичного світу, яка хоче скористатися принципами і правилами дипломатії, щоб досягти цілей гібридної війни», — заявив Президент Петро Порошенко під час виступу на 15-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).
Президент Петро Порошенко наголошує, що Україна впевнено рухається у напрямку європейської та євроатлантичної інтеграції.
Ми знаємо, що немає більш переконливого аргументу на користь європейської України, ніж успіх. Успіх – це наша відповідальність і наша частина шляху. Якщо подивитися на цифри економічного зростання та компанії, які приходять до нас – ми рухаємося по ньому. Якщо прислухатися до голосу людей – очевидно, ми рухаємося недостатньо швидко. Тож, не потрібно викручувати кермо. Потрібно перемкнути швидкість і набрати розгон.
Глава держави зауважив, що власний досвід навчив його, як важливо дуже обережно і відповідально ставитися до тих обіцянок, які даєш людям. Він нагадав, що вибачився за обіцянку, яку дав понад чотири роки тому і яка породила завищені очікування, що АТО триватиме години, а не місяці.
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Віце-президентом Європейської Комісії з питань євро та соціального діалогу, фінансової стабільності, фінансових послуг та Союзу ринків капіталу Валдісом Домбровскісом.
Президент України Петро Порошенко провів переговори з Президентом Естонської Республіки Керсті Кальюлайд.
Відповідно до статті 107 Конституції України Президент Петро Порошенко підписав Указ, яким увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 6 вересня 2018 року «Про пропозиції до проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» по статтях, пов'язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України».
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.