22.09.18

Те, що є зараз у нас - дружбою не назвеш – Президент про направлення ноти МЗС щодо непродовження Договору про дружбу і співробітництво між Україною та Росією

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«За моїм дорученням сьогодні Міністерство закордонних справ України офіційно вручило Російській Федерації ноту про непродовження Договору про дружбу і співробітництво з Російською Федерацією. Бо те, що є зараз у нас - дружбою назвати точно язик не повертається», - сказав Президент.
Президент Петро Порошенко вручив десятимільйонний біометричний паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Його власниця - киянка Поліна Савіна.
Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти від послів низки іноземних країн: Словацької Республіки –Марека Сафіна, Малайзії –Дато Раджа Реза Раджа Заіб Ша, Нової Зеландії – пані Мері Патриції Терстон, Республіки Панама – Енріке Антоніо Зарак Лінареса, Королівства Таїланд –  пані Сансані Сахатсарангші.
У Міжнародний день миру, дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Донецьку область із робочою поїздкою. На честь цієї особливої дати Перша леді України разом із дітьми українських захисників Марією Півень, Софією Бибкою та Ольгою Сбітнєвою у звільненому українському Слов'янську випустили в небо голубів як символ миру в Україні та в усьому світі.
У рамках робочої поїздки в Донецьку область Марина Порошенко та голова Донецької обласної державної адміністрації Олександр Куць підписали Меморандум про долучення області до національного проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації», який реалізується у співпраці з Міністерством освіти і науки України.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.