16.09.18

Метою Росії є окупація Азовського моря - Президент в інтерв'ю The Washington Post

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Мета Росії - окупувати Азовське море так само, як був окупований Крим. Це жорстке порушення міжнародного права, і ми не можемо це прийняти. Ми зміцнюємо наших військових там і порушуємо справу проти Росії в міжнародній постійній палаті третейського суду», - наголосив Президент Петро Порошенко в інтерв'ю The Washington Post.
З Главою держави зустрілися чемпіон Європи, рекордсмен та призер Паралімпійських ігор Андрій Деревінський, призери Дефлімпійських ігор Ірина Терещенко та Дар'я Тарасенко, а також їхній тренер Олена Кузніцова. Петро Порошенко привітав спортсменів з перемогами на міжнародних змаганнях і побажав нових звершень. Президент зазначив, що Україна пишається ними та їх незламним духом.
Під час візиту до Кропивницького з нагоди Дня міста Президент Петро Порошенко відвідав 3-й окремий полк Сил спеціального призначення Збройних Сил України імені князя Святослава Хороброго, де ознайомився зі славним героїчним шляхом частини та оглянув відновлені приміщення частини, зокрема їдальні.
Глава держави відвідав Кропивницький, де привітав мешканців із Днем міста та 264 річницею з дня заснування. «Вітаю вас із Днем міста. Кропивницький — це місце козацьких історичних традицій, колиска сучасного реалістичного театру, столиця сільськогосподарського машинобудування, науковий, спортивний, танцювальний та творчий осередок у центрі Степової Еллади», - зазначив Президент.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.