23.09.18

Україна протистоїть російській агресії на східному фланзі НАТО і вже сьогодні відіграє важливу роль для Альянсу – Президент

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко в інтерв'ю німецькій газеті Rheinische Post заявив, що Україна прагне зафіксувати в Конституції свою політичну мету – членство в Євросоюзі та НАТО. Нині Північноатлантичний альянс залишаться єдиною гарантією безпеки України, оскільки Росія як постійний член РБ ООН не дотримується міжнародного мирного порядку і права.
«Санкції – єдиний несиловий інструмент, який ми маємо у розпорядженні, аби у такій ситуації чинити тиск на агресора. При цьому взагалі не йдеться про покарання Росії. Мета полягає в тому, аби утримувати Путіна за столом переговорів. І в цьому сенсі санкції дуже дієві», - наголосив Президент Петро Порошенко в інтерв'ю німецькій газеті Rheinische Post.
Президент Петро Порошенко наголошує, що Росія не припиняє докладати зусиль для втручання у внутрішні справи в Україні, зокрема впливає і на політичні сили та втручатиметься у майбутні вибори. Про це Глава держави заявив в інтерв'ю німецькій газеті Rheinische Post.
Газогін «Північний потік-2» є геополітичним інструментом тиску на Західну Європу і залежність європейських країн від постачання газу з Росії відкриває їй велике поле для шантажу. Про це сказав Президент Петро Порошенко в інтерв'ю німецькій газеті Rheinische Post.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.