14.07.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Україна чітко задекларувала свої європейські прагнення і європейський вибір. І ми нікому це не віддамо. І ніхто не має права у нас цього забрати.

http://www.president.gov.ua/news/vstupne-slovo-prezidenta-ukrayini-na-devyatnadcyatomu-samiti-42358

«Україна чітко задекларувала свої європейські прагнення і європейський вибір. І ми нікому це не віддамо. І ніхто не має права у нас цього забрати», - заявив Президент Петро Порошенко під час виступу на засіданні Дев'ятнадцятого Саміту Україна – Європейський Союз.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-chitko-zadeklaruvala-svij-yevropejskij-vibir-i-niht-42362

Президент Петро Порошенко під час Дев'ятнадцятого Саміту Україна-ЄС особливо акцентував увагу на важливих економічних напрямках євроінтеграції, а також наголосив на необхідності розвитку міжлюдських контактів та запропонував скасувати тарифи на роумінг та міжнародний телефонний зв'язок.

http://www.president.gov.ua/news/mi-hochemo-shob-perevagi-yevrointegraciyi-vidchuv-kozhen-ukr-42366

Президент Петро Порошенко висловив сподівання на подальше посилення провідної ролі Європейського Союзу у процесі мирного врегулювання ситуації на Донбасі та підтримку міжнародних ініціатив України з деокупації Криму.

http://www.president.gov.ua/news/mayu-nadiyu-sho-nastupni-samiti-ukrayina-yes-budut-provedeni-42370

«Ми домовились надати більш прагматичної підтримки нашому діалогу щодо наслідків тимчасової окупації Кримського півострова. Сьогодні склалися усі умови, щоб перейти від політики невизнання до активної стратегії деокупації Кримського півострова, який Росія перетворює на острів несвободи та загроз», повідомив Петро Порошенко під час  спільної прес-конференції за результатами пленарного засідання Дев'ятнадцятого саміту Україна – Європейський Союз.

http://www.president.gov.ua/news/usi-ukrayinski-zaruchniki-yaki-nezakonno-utrimuyutsya-rosiye-42374

Президент Петро Порошенко на спільному брифінгу з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском та Президентом Європейської комісії Жан-Клод Юнкером наголосив, що європейські плани України зафіксовані в Угоді про асоціацію, і українська сторона не піде на жодні компроміси.

http://www.president.gov.ua/news/v-ugodi-pro-asociaciyu-zafiksovani-yevropejski-pragnennya-uk-42378

Президент Петро Порошенко переконаний, що Угода про асоціацію і безвізовий режим стануть важливою чинником для реалізації наших зусиль на шляху від економічної стабілізації до економічного зростання нашої держави.

http://www.president.gov.ua/news/u-2018-roci-proponuyemo-provesti-mizhnarodnu-investicijnu-ko-42382

Президент Європейської Комісії звернувся до Парламенту України та Президента України: «Ми погодилися на створення Спеціальної Антикорупційної Палати (Верховного Суду – ред.) присвяченої боротьбі з корупцією та не наполягаємо на створенні окремого Антикорупційного Суду».

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-mozhe-stvoriti-specialnu-antikorupcijnu-palatu-dlya-42386

«Великі перспективи відкриваються перед Україною у питанні інтеграції України до Спільного цифрового ринку ЄС. Сьогодні ми про це говорили. Ми наполягаємо і на інших проектах, які є надзвичайно амбіційними і дуже дякую за їх підтримку з боку наших партнерів», - підкреслив Президент Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-mayemo-perspektivi-postupovogo-znizhennya-pla-42390

«Очікую, що створення неформальної робочої групи Україна-ЄС зі стратегічної комунікації підвищить нашу ефективність реагування на хакерські та дезінформаційні кампанії з боку Російської Федерації не лише проти України, але і проти всіх країн Європейського Союзу», - наголосив Президент Петро Порошенко під час  спільної прес-конференції за результатами пленарного засідання Дев'ятнадцятого саміту Україна – Європейський Союз. 

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-robocha-grupa-ukrayina-yes-zi-strategichnoyi-42394

Президент Петро Порошенко відзначив, що Дев'ятнадцятий Саміт Україна-ЄС є знаковим, оскільки став Самітом асоціації і безвізу. Це стало можливим завдяки рішучій і ефективній співпраці України і Європейського Союзу і потужній підтримці Президентів Європейської комісії та Європейської Ради, єврокомісарів і країн-членів.

http://www.president.gov.ua/news/vazhlivo-pochati-rozrobku-dorozhnih-kart-dlya-dosyagnennya-y-42398

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.