20.07.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко та Президент Грузії Георгій Маргвелашвілі відвідали лінію розмежування з окупованим Росією Цхінвальським регіоном. «Дуже важливо, що ми зараз знаходимось тут. Це не є лінія зіткнення. Це навіть не є лінією окупації. Це є прірвою між минулим і майбутнім», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/ce-ye-prirvoyu-mizh-minulim-ta-majbutnim-prezidenti-ukrayini-42506

«В нас є спільний агресор – і в України, і в Грузії – це Російська Федерація. І як я вже сказав – дуже схожа ситуація на окупованих територіях: безлад, безнадія, гуманітарна катастрофа. І що ж треба зробити для того, щоб звільнити цю територію від окупації? Ми наголошуємо на тому, що це є політико-дипломатичний шлях. І для цього нам потрібна єдність всього світу і солідарність з Грузією, і з Україною. Я вірю, що сьогодні світ об'єднаний, Росія залишається в ізоляції. Росія мусить зробити кроки, які будуть сприяти деокупації української і грузинської територій», - наголосив Глава держави під час відвідин лінії розмежування з окупованим Цхінвальським регіоном.

http://www.president.gov.ua/news/mi-budemo-borotisya-shob-likviduvati-kolyuchi-droti-preziden-42510

У рамках державного візиту до Грузії Президент України Петро Порошенко зустрівся з Головою Уряду Автономної Республіки Аджаріа Зурабом Патарадзе.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-golovoyu-uryadu-avtonomnoyi-42514

У рамках Державного візиту Президента України до Грузії дружина Глави держави пані Марина Порошенко провела зустріч із Віце-прем'єр-міністром Грузії Олександром Джеджелавою. Також Марина Порошенко зустрілася з дітьми загиблих в АТО українських воїнів, які відпочивають у Грузії. Їх відпочинок став можливим завдяки благодійному аукціону «У ритмі спорту», проведеному Фондом Порошенка.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-zustrilasya-z-ditmi-zagiblih-voyiniv-ato-y-42518

Президент Петро Порошенко разом з Президентом Грузії Георгієм Маргвелашвілі взяв участь в українсько-грузинського інвестиційного форуму у Батумі, на якому зібралися представники 100 грузинських компаній та 35 українського бізнесу.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vzyav-uchast-v-ukrayinsko-gruzinskomu-investicijno-42522

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.