06.07.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Вічна пам'ять українським воїнам і цивільним громадянам, загиблим під час проведення антитерористичної операції на Сході нашої держави та під час визволення міст Слов'янська та Краматорська. Бажаю усім мешканцям міст мирного неба, міцного здоров'я та невичерпних життєвих сил.

http://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-z-nagodi-3-oyi-richnici-vizvolennya-slov-42186

Президент Петро Порошенко привітав мешканців Слов'янська і Краматорська із третьою річницею визволення міст від російських найманців.

http://www.president.gov.ua/news/popri-okupaciyu-vi-zavzhdi-virili-v-peremogu-i-sogodni-vi-vi-42190

Президент нагадав про завершення ратифікації Угоди про асоціацію з Євросоюзом та отримання права українців не безвізові подорожі до Європи. «Хочу окремо наголосити, що це не просто право вільно подорожувати, а це право і обов'язок бути європейцем і, в тому числі мати відповідне ставлення до дітей, до наших співгромадян із особливими потребами», - підкреслив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakoni-shodo-osoblivostej-dostupu-osib-z-42194

Відповідна програма була створена за ініціативи Благодійного Фонду Порошенка в рамках Соціальної програми Марини Порошенко «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації». Кращими фахівцями була створена спеціальна електронна програма для відстеження коштів, що виділяються в рамах відповідної субвенції.

http://www.president.gov.ua/news/batki-zmozhut-vidslidkovuvati-vikoristannya-koshtiv-subvenci-42198

Президент Петро Порошенко відзначив високими державними нагородами військовослужбовців, які брали участь в операції з визволення міста Слов'янськ від проросійських терористів. Сьогодні виповнюється три роки з дня цієї історичної дати.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nagorodiv-vizvoliteliv-slovyanska-42202

Співрозмовники обговорили ситуацію на Донбасі та скоординували позицію щодо реалізації Мінських домовленостей у контексті підготовки до саміту Великої Двадцятки у Гамбурзі і, зокрема, зустрічі лідерів Німеччини і Франції з Президентом Росії. Ангела Меркель запевнила Петра Порошенка, що під час зустрічі нічого щодо долі України без України вирішуватися не буде. Петро Порошенко та Ангела Меркель наголосили на необхідності продовження активних контактів у Нормандському форматі з метою повернення Росії у логіку виконання Мінських домовленостей.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-kanclerom-nime-42206

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.