18.07.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Дружина Президента України, Голова Благодійного Фонду Порошенка пані Марина Порошенко зустрілася із 20 дітьми з Донецької та Луганської областей, яких Благодійний Фонд Порошенка відправляє на оздоровлення та відпочинок до Республіки Кіпр за сприяння Мінсоцполітики. Закордонна подорож триватиме до 25 липня.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-zustrilasya-iz-ditmi-z-prifrontovih-terito-42438

Президент Петро Порошенко привітав учасників українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ Seа Breeze, які у 2017 році відзначають двадцятиріччя. Глава держави підкреслив, що із року в рік ці навчання в умовах максимально наближених до бойових підвищують взаємну сумісність, вишкіл і злагодженість багатонаціональних підрозділів.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-navchannya-sea-breeze-2017-ce-nasha-vidpovid-i-42442

Президент Петро Порошенко на Одещині ознайомився з ходом українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ Seа Breeze 2017. Глава держави відвідав флагман Військово-морських Сил Збройних Сил України фрегат «Гетьман Сагайдачний». Також Президент ознайомився та зустрівся з командою американського ескадреного міноносеця з керованою ракетною зброєю «Керні».

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-na-odeshini-oznajomivsya-z-hodom-navchan-sea-42446

Президент Петро Порошенко вважає символічною і вагомою роль українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ Seа Breeze у стратегічному партнерстві України з Північноатлантичним Альянсом.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-pragne-povernuti-na-poryadok-dennij-pitannya-pro-pl-42450

Під час робочої поїздки до Одеської області Президент Петро Порошенко спільно з Прем'єр-міністром Республіки Молдова Павлом Філіпом запустив спільний митний та прикордонний контроль на пункті пропуску "Кучурган-Первомайськ" на українсько-молдовському кордоні.

http://www.president.gov.ua/news/mi-prodovzhuyemo-robotu-z-rozbudovi-prikordonnoyi-infrastruk-42454

Україна та Молдова завершать демаркацію Придністровської ділянки українсько-молдовського кордону, повідомив Президент Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-moldova-domovilisya-zavershiti-demarkaciyu-kordo-42458

Президент Петро Порошенко відзначив підтримку Молдовою суверенітету та незалежності України і запевнив у готовності української сторони максимально сприяти відновленню молдавської територіальної цілісності.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-vdyachna-za-pidtrimku-moldovi-i-gotova-maksimalno-s-42462

Глава української держави зустрінеться з Президентом Грузії Георгі Маргвелашвілі, Прем'єр-міністром Георгі Квірікашвілі, Спікером Парламенту Іраклі Кобахідзе та грузинськими депутатами. Планується підписання низки двосторонніх документів, спрямованих на поглиблення стратегічної співпраці між Україною та Грузією. Також Петро Порошенко відвідає столицю Автономної Республіки Аджаріа - місто Батумі, де також проведе зустрічі з Головою Уряду Аджарії Зурабом Патардзе.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-rozpochav-derzhavnij-vizit-do-gruziyi-42466

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.