07.07.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо зовнішньополітичного курсу України». Закон був прийнятий Верховною Радою України 8 червня 2017 року.

http://www.president.gov.ua/news/vstup-ukrayini-do-nato-chitko-viznachenij-yak-odin-z-klyucho-42210

Президент Петро Порошенко нагородив 159 військовослужбовців Збройних Сил України, які виявили мужність під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддано виконували військовий обов'язок. Один військовий відзначений орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня, один – орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, п'ятеро захисників нагороджені орденом «За мужність» ІІІ ступеня, двоє – медаллю «За військову службу Україні», 150 військових – медаллю «Захиснику Вітчизни».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nagorodiv-159-vijskovosluzhbovciv-zsu-42214

Документ удосконалює правове регулювання забезпечення реалізації прав дітей, передусім соціально-вразливих категорій, на оздоровлення та відпочинок та розширюються перелік категорій дітей, які мають право на оздоровлення та відпочинок за рахунок коштів державного і місцевих бюджетів.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-organizaciyi-ozdorovlennya-ta-42218

Сторони мають намір обговорити стан та перспективи подальшого співробітництва в рамках ООН, можливості більш активного залучення її інструментарію до мирного врегулювання ситуації на Донбасі, а також виконання рішень ГА ООН щодо Криму.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrinetsya-z-generalnim-sekretarem-oon-42222

Захід буде проведений в рамках візиту в Україну делегації Північноатлантичної ради Альянсу, який приурочений до 20-ї річниці підписання Хартії про Особливе партнерство між Україною та НАТО.

http://www.president.gov.ua/news/pid-golovuvannyam-prezidenta-u-kiyevi-vidbudetsya-zasidannya-42226

Вартість підйомника майже 150 тисяч гривень. Його було придбано Благодійним Фондом Порошенка завдяки всеукраїнському флешмобу «У ритмі спорту», ініційований Мариною Порошенко. За його умовами, кожне спортивне фото із хештегом #уритміспорту в соціальних мережах було конвертовано Фондом у 100 гривень.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-peredala-gusenichnij-pidjomnik-sportsmenam-42230

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.