13.07.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час робочої поїздки до Сумської області Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті заводу ТОВ «Гуалапак Україна». Голова ради директорів компанії «ГУАЛА ПАК» Мікеле Гуала ознайомив Президента з виробничими потужностями підприємства та зразками продукції. Президент та Голова ради директорів також спільно здійснили запуск нової лінії виробництва.

http://www.president.gov.ua/news/za-tri-roki-vijni-v-ukrayini-vidkrilisya-60-novih-zavodiv-pr-42334

«Сподіваюся, що завтра будуть прийняті зміни до бюджету, які ще більше розширять інвестиційний потенціал, розширять експеримент, який був започаткований моїм Законом, коли перевиконання надходжень від митниці, як наслідок боротьби з корупцією, буде спрямовуватися на будівництво українських доріг», - зазначив Глава держави під час виступу на відкритті нового підприємства компанії «ГУАЛА ПАК» в рамках робочого візиту до Сумської області.

http://www.president.gov.ua/news/bilshe-16-mlrd-griven-lishe-cogo-roku-v-ukrayini-bude-spryam-42338

Під час робочої поїздки до Сумської області Президент Петро Порошенко відкрив пам'ятний знак «Козацький хрест борцям за волю України», встановлений у Сумах на території Воскресенської церкви – Свято-Воскресенського кафедрального собору Сумської єпархії Української православної церкви Київського патріархату.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-v-sumah-vidkriv-kozackij-hrest-borcyam-za-volyu-uk-42342

Президент Петро Порошенко подякував всім офіцерам, солдатам, волонтерам і ветеранам, які захищали і продовжують захищати Україну та наголосив, що всі, хто пройшов через фронтові випробування, мають відчувати підтримку і піклування з боку держави.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-proanalizuvati-mozhlivist-stvorennya-mini-42346

«Наголошую – немає сьогодні більш важливого завдання української влади, немає більш почесного доручення української громади і українського народу, ніж надати шану і повагу учасникам АТО. Саме тому, за моїм дорученням створюються реабілітаційні центри учасників АТО по всій державі», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vidkriv-u-sumah-centr-nadannya-socialnih-medichnih-42350

Президент зазначив, що під час спілкування з ізраїльськими лікарями побачив мало їхньої надії і віри в повне одужання Яни, але в її очах побачив неймовірну силу волі, енергію і бажання одужати. «Своїм прикладом Ви продемонстрували, що ніколи не треба здаватися, не треба опускати руки», - сказав Петро Порошенко, додавши, що це справжнє диво і привітав Яну з народженням доньки.

http://www.president.gov.ua/news/vi-prodemonstruvali-sho-nikoli-ne-treba-zdavatisya-opuskati-42354

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.