22.07.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко проводить зустріч з Президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком, який перебуває в Україні з офіційним візитом. На початку зустрічі «віч-на-віч» Глава Української держави зазначив, що за результатами сьогоднішніх переговорів очікується напрацювання нових форматів, орієнтирів та «дорожньої карти», спрямованих на розвиток співробітництва між Україною та Білоруссю.

http://www.president.gov.ua/news/rozpochalasya-zustrich-prezidentiv-ukrayini-ta-bilorusi-42546

Президент Петро Порошенко повідомив, що в понеділок, 24 липня, відбудуться телефонні переговори в Нормандському форматі, під час яких він вимагатиме негайного припинення вогню на лінії зіткнення.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vimagatime-zabezpechennya-rezhimu-pripinennya-vogn-42550

«І за Вашу підтримку сьогодні, коли я вкотре отримав запевнення від Вас, пане Президенте, у тому, що територія дружньої для України Республіки Білорусі ніколи не буде використовуватися для агресивних дій проти України, а українсько-білоруський кордон ніколи не буде кордоном війни»,  - сказав Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayinsko-biloruskij-kordon-nikoli-ne-bude-kordonom-vijni-z-42554

«В нас дуже багато спільних інтересів, дуже багато спільних проектів. І наша співпраця є надзвичайно ефективною, корисною і взаємовигідною», - наголосив Глава Української держави. За його словами, очільники України та Білорусі мають політичну волю і наполегливе прагнення втілювати ці інтереси в життя заради процвітання двох народів і зміцнення незалежності обох країн.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-i-bilorus-mayut-bagato-spilnih-interesiv-ta-proekti-42558

Підписана сьогодні Програма співробітництва у сфері культури між Міністерством культури України та Міністерством культури Республіки Білорусь на 2017 – 2021 роки збільшує можливості двох держав у реалізації спільних проектів, переконаний Президент Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayinsko-biloruska-programa-kulturnogo-spivrobitnictva-na-42562

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.