21.07.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко розпочав відвідання Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені І. Сікорського» із вшанування пам'яті політехнівців, які загинули в АТО, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет рідної країни.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vshanuvav-pamyat-zagiblih-politehnivciv-yaki-zahis-42526

«Серед багатьох реформ, які були проведені за останні три роки, реформа енергетики займає одне з найперших за важливістю місць», - наголосив Петро Порошенко під час виступу в Національному технічному університеті «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». Саме в присутності викладачів, вчених та студентів Глава держави підписав Закон «Про Фонд енергоефективності».

http://www.president.gov.ua/news/fond-energoefektivnosti-zabezpechit-visoki-standarti-upravli-42530

«Якщо людина зекономила, якщо людина заощаджувала тепло – частину цих коштів виділити людини. Це називається монетизація. При чому виділити не просто так, щоб вона пішла і все, що хоч купила, а щоб вона в подальшому удосконалювала енергоспоживання», - підкреслив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/sistema-subsidij-maye-stvoryuvati-motivaciyu-dlya-ekonomiyi-42534

Президент висловив подяку колективу інституту за нові воєнно-технічні розробки, які були здійснені фахівцями університету та впроваджені в конкретні виробництва та технології оборонного сектору і працюють на захист суверенітету та територіальної цілісності нашої країни.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-podyakuvav-kolektivu-kpi-za-novi-voyenno-tehnichni-42538

Дружина Президента України пані Марина Порошенко взяла участь у презентації Концепції розвитку ВДНГ на 40 років. Керівник Національного комплексу «Експоцентр України» Євген Мушкін представив план змін – від ціннісних засад до конкретних ідей: що, де і коли з'явиться на території комплексу.

http://www.president.gov.ua/news/majbutnye-nacionalnogo-ekspocentru-ukrayini-narodzhuyetsya-s-42542

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.