10.07.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Це є один із ключових результатів нашої сьогоднішньої зустрічі – те, що ми узгодили взаємодію, алгоритм спільної роботи із метою подальшого просування Мінського процесу», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/mi-uzgodili-vzayemodiyu-algoritm-spilnoyi-roboti-dlya-podals-42250

Президент Петро Порошенко обговорив питання відновлення територіальної цілісності України та припинення незаконної анексії Криму під час зустрічі з Державним секретарем США Рексом Тіллерсоном.

http://www.president.gov.ua/news/zabezpechennya-teritorialnoyi-cilisnosti-i-pripinennya-nezak-42254

«Найбільш вірогідно в липні відбудеться телефонна розмова у Нормандському форматі на рівні лідерів. І ми не виключаємо, що за підсумками цієї телефонної розмови нам вдасться організувати саміт», - сказав Петро Порошенко під час спільної прес-конференції з Державним секретарем США за підсумками зустрічі. Водночас, він зауважив, що місце його проведення поки не визначено.

http://www.president.gov.ua/news/mi-nalashtovani-na-rishuchu-praktichnu-robotu-dlya-dosyagnen-42258

Україна вдячна Сполученим Штатам Америки за підтримку реформ, які останнім часом впроваджує, особливо реформ в енергетичному секторі. Про це Президент Петро Порошенко заявив під час спільної прес-конференції з Державним секретарем США Рексом Тіллерсоном, яка відбулася за результатами двосторонньої зустрічі.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-rozshirit-spivpracyu-zi-ssha-u-bagatoh-sferah-prezi-42262

Незважаючи на збройну агресію Росії проти України, наша держава продовжить участь у миротворчих операціях Організації Об'єднаних Націй, а також співпрацюватиме з Організацією за іншими напрямками. Про це сказав Президент Петро Порошенко під час спільної заяви з Генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррішем за результатами переговорів.

http://www.president.gov.ua/news/oon-i-nadali-mozhe-rozrahovuvati-na-uchast-ukrayini-u-operac-42266

«Після анексії Криму і агресії на Сході України з боку одного з постійних членів Ради безпеки ООН ми маємо абсолютно нові реалії – було зруйновано поствоєнний механізм забезпечення глобальної безпеки. Перед секретаріатом ООН і державами-членами постало не просте завдання – відновлення авторитету, відновлення дієвості, довіри та поваги до Організації. І настав час, на мою думку, для рішучих, а інколи і болісних перетворень», - сказав Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-pidtrimuye-generalnogo-sekretarya-oon-u-pitannyah-r-42270

Президент Петро Порошенко та Генеральний секретар ООН під час переговорів приділили окрему увагу ситуації в окремих окупованих районах Донецької і Луганської областей, а також порушенню прав людини в тимчасово окупованому Росією Криму. Також сторони обговорили можливість посилення залучення Організації до врегулювання ситуації.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ta-generalnij-sekretar-oon-obgovorili-mozhlivist-p-42274

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.