11.07.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глибоко символічно, що Україна зустрічає сьогодні партнерів по НАТО як країна, яка законодавчо визначила вступ до НАТО одним з ключових чинників своєї зовнішньої політики. Про це сказав Президент Петро Порошенко, відкриваючи засідання Комісії Україна – НАТО в Києві.

http://www.president.gov.ua/news/pobudova-silnoyi-ta-stabilnoyi-ukrayini-ye-zaporukoyu-micnoy-42278

Президент Петро Порошенко переконаний, що агресія Росії проти України стала поштовхом до активізації роботи Організації Північноатлантичного договору. «Наголошую, що вага і роль НАТО ще більше зростає в умовах нових викликів міжнародній безпеці в контексті подій, що відбуваються навколо України», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/rosijska-agresiya-proti-ukrayini-zmusila-nato-aktivizuvatisy-42282

Президент зазначив, що сьогодні під час Комісії Україна-НАТО було чітко наголошено про початок дискусії про запровадження Плану набуття членства для України. Ця українська ініціатива щодо початку дискусії була із задоволенням прийнята з боку Північноатлантичного Альянсу.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-rozpochala-diskusiyu-shodo-zaprovadzhennya-planu-di-42286

Президент Петро Порошенко переконаний, що інвестування у безпеку України стане основою подальшої безпеки Північноатлантичного альянсу та країн, які до нього входять.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-investiciya-v-bezpeku-ukrayini-ce-vigidna-inv-42290

«Ми обговорили питання реалізації спільних проектів співпраці в рамках Трастових фондів НАТО для України, зокрема можливості їх подальшого фінансового наповнення та розширення напрямів практичної взаємодії між Україною і НАТО з використанням Трастових фондів», - повідомив Петро Порошенко про підсумки засідання Комісії Україна – НАТО під час спільної прес-конференції з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

http://www.president.gov.ua/news/mi-proponuyemo-nato-stvoriti-trastovij-fond-dlya-zaprovadzhe-42294

Україна співпрацює з НАТО та країнами-партнерами у питаннях захисту від кібератак. Наша держава та Альянс обмінюються досвідом, ми також отримуємо програмне забезпечення та технології і практики, новітнє обладнання для упередження кібератак і виявлення їх джерел, повідомив Президент Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-efektivno-spivpracyuye-z-nato-u-galuzi-kiberbezpeki-42298

Співрозмовники обговорили подальші кроки, спрямовані на поглиблення політичного діалогу між країнами та взаємовигідного співробітництва у різних сферах.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-prijnyav-ministra-zakordonnih-sprav-portu-42302

«Йдеться про посилення контролю за в'їздом та виїздом і перебуванням громадян інших держав на території України – ми запроваджуємо біометричний контроль для усіх громадян, які перетинають український кордон», - повідомив Президент під час засідання Рада національної безпеки і оборони України.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-zaprovadit-biometrichnij-kontrol-dlya-gromadyan-ins-42306

Значна частина коштів від перевиконання Державного бюджету буде спрямована на посилення сектору оборони і безпеки, заявив Президент Петро Порошенко під час засідання Ради національної безпеки і оборони. «Мною внесена пропозиція щодо будівництва заводу боєприпасів, запровадження новітніх технологій в повній відповідності зі стандартами НАТО, що забезпечить взаємосумісність боєприпасів, що випускаються за основними калібрами», - сказав Президент.

http://www.president.gov.ua/news/v-ukrayini-pobuduyut-novij-zavod-iz-virobnictva-boyepripasiv-42310

Під час засідання Ради Національної безпеки і оборони Президент Петро Порошенко вніс пропозицію спрямувати 1 млрд грн на створення комфортних умов проживання для військовослужбовців контрактної служби.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-na-budivnictvo-zhitla-dlya-kontraktnikiv-bude-vidi-42314

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.