15.07.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Очікую, що уже у вересні вона (Пенсійна реформа – ред.) буде прийнята, враховуючи всі побажання, Верховною Радою остаточно. І восени українські пенсіонери отримають підвищення пенсій», - підкреслив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/voseni-vidbudetsya-pidvishennya-pensij-glava-derzhavi-42402

Під час робочої поїздки до Тернопільської області Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті реконструйованого радіологічного корпусу з надбудовою під розміщення лабораторного комплексу та централізованої стерилізації Комунального закладу Тернопільської облради «Тернопільська університетська лікарня».

http://www.president.gov.ua/news/zavdyaki-decentralizaciyi-u-gromad-zyavilasya-mozhlivist-vid-42406

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Тернопільської області взяв участь у церемонії передачі службових автомобілів групам реагування патрульної поліції районних відділів та відділень області.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-peredav-18-sluzhbovih-avtomobiliv-dlya-potreb-tern-42410

«Хочу окремо наголосити, як Верховний Головнокомандувач, як Президент я нікому не дозволю обкрадати армію і нікому не дозволю гріти руки на поставках до Збройних Сил», - заявив Президент Петро Порошенко під час виступу на Державному підприємстві «Львівський бронетанковий завод» в ході робочої поїздки до Львівської області.

http://www.president.gov.ua/news/nikomu-ne-dozvolyu-obkradati-armiyu-i-griti-ruki-na-postavka-42414

«Жодного курсанта, жодного викладача, жодного військового, жодних учбових механізмів ніхто не забере з академії. І не дозволю це зробити разом з Міністром. Нам потрібно більше танкістів. І де, як не у Львові, виховувати не тільки фахівців, але й патріотів?», - заявив Глава держави під час відвідання Державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» в ході робочої поїздки до Львівської області.

http://www.president.gov.ua/news/nacionalna-akademiya-suhoputnih-vijsk-im-petra-sagajdachnogo-42418

Під час робочої поїздки до Львівської області Президент Петро Порошенко ознайомився з роботою Державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» та поспілкувався з колективом заводу.

http://www.president.gov.ua/news/duzhe-priyemno-chuti-pozitivni-vidguki-vijskovih-pro-yakist-42422

Президент Петро Порошенко у Тернополі відвідав родину учасника АТО Дмитра Мерзлікіна. Два роки тому Петро Порошенко зустрічався з героєм, але в той час його родина винаймала житло. Нині Главу держави запросили на новосілля до власної квартири сім'ї Мерзлікіних.

http://www.president.gov.ua/news/mriyu-shob-kozhen-ukrayinskij-geroj-mav-taku-kvartiru-prezid-42426

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.