29.05.16

Президент підписав Закон, який посилює соціальний захист осіб, які доглядають за дітьми-інвалідами

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон України № 1369-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту осіб, які доглядають за дітьми-інвалідами та інвалідами І групи», прийнятий Верховною Радою 17 травня 2016 року.
"Пішов з життя видатний релігійний діяч, який багато зробив для розвитку Церкви, налагодження державно-церковних відносин та міжконфесійних стосунків", - наголосив Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко наголошує, що проведення виборів на окупованих територіях Донбасу можливе лише за повного виконання Росією та проросійськими бойовиками Мінських угод.
Президент Петро Порошенко під час урочистих заходів з нагоди Дня прикордонника вручив найвищу державну нагороду – орден «Золота Зірка» Героя України старшого лейтенанта В'ячеслава Семенова його вдові Тамарі.
Президент Петро Порошенко зустрівся з депутатом Верховної Ради, делегатом Парламентської асамблеї Ради Європи від України Надією Савченко. Президент подякував звільненій льотчиці за чітку публічну підтримку Мінських домовленостей, зазначивши, що це є державницькою позицією. Надія Савченко розповіла, що мала можливість і уважно стежила за переговорами в Мінську у лютому 2015 року
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.