23.05.16

Президент футболістам Національної збірної з футболу: Бажаю перемоги та гідно представити Україну на Євро-2016

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко взяв участь в урочистих проводах Національної збірної з футболу на Чемпіонат Європи, який відбудеться у Франції. «Ваша гра на футбольних полях – це не лише захоплююче, азартне, спортивне видовище. Насправді, це є величезна частина націєтворчого процесу. Ви вирушаєте на футбольні змагання європейського чемпіонату в 2016 році під акорди нашої переможниці на Євробаченні Джамали. Впевнений, що результат буде таким самим», - сказав Президент.
Президент Петро Порошенко взяв участь у панахиді по Тарасу Шевченку у зв'язку з 155-ю річницею перепоховання Великого Кобзаря в Україні.
22 травня на відпочинок до Хорватії вирушили діти загиблих та поранених бійців АТО, а також діти кіборгів з Житомирської та Київської областей. Відправляли дітей - Дружина Президента України пані Марина Порошенко, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський, батьки та близькі. Зустрічати маленьких українців у місті Спліт буде хорватський футболіст, організатор і куратор проекту Івіца Піріч.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.