19.05.16

Президент підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення права на здобуття освіти осіб, місцем проживання яких є територія проведення антитерористичної операції»

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон, що забезпечує доступність якісної освіти для дітей, мешканців Луганської та Донецької областей, та надає підтримку переміщеним з тимчасово окупованої території вищим навчальним закладам.
Сьогодні ми згадуємо про виселення Кремлем кримських татар, а також представників інших етносів, яких кремлівський режим піддав дуже жорстоким випробуванням. Жахлива трагедія тривала більше півстоліття. Усі ті роки кримськотатарський народ не лише не втрачав надії. Він не припиняв боротьби за повернення на історичну батьківщину, додому, до Криму.   
Петро Порошенко зазначив, що питання захисту прав кримських татар та інших народів, які мешкають в Криму, знаходиться під постійною увагою української влади.
Президент Петро Порошенко підписав Указ про відзначення державними нагородами 54 військових-учасників антитерористичної операції, з яких 24 – посмертно.
Дружина Президента України Марина Порошенко у Міжнародний день музеїв разом із вихованцями Київського палацу дітей та юнацтва долучилася до завершення робіт зі створення мозаїчного панно для фасаду павільйону Золотих Воріт «Богородиця – Знамення».
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.